ליונל סקאלוני לא מתחייב להמשיך כמאמן נבחרת ארגנטינה. אחרי שהטיל ספק בהמשך דרכו מיד לאחר ההפסד לספרד בגמר המונדיאל, המאמן התייחס לנושא פעם נוספת, אך לא סיפק תשובה ברורה לגבי עתידו.
סקאלוני חזר לארגנטינה לאחר המונדיאל וזכה, יחד עם שחקני הנבחרת, לקבלת פנים חמה מהאוהדים. לפני שחזר לביתו בפוחאטו, הוא נשאל פעם נוספת על המשך דרכו ואמר: "עד דצמבר אנחנו כאן. הדבר החשוב ביותר הוא הדרך שבה הדברים התפתחו. האנשים ידעו להבין שהקבוצה נתנה הכול, ומה שיקרה בהמשך... הדבר החשוב ביותר תמיד הוא ארגנטינה".
כשנשאל האם ימשיך להוביל את הנבחרת גם ב-2027, השיב בחיוך: "שוב אותה שאלה, הא?". המאמן הוסיף: "אחרי טורניר כזה, עם דברים נורמליים שקורים, אדם מתחיל לחשוב מחדש על דברים".
סקאלוני התייחס גם לסערה שנוצרה סביב נאום העידוד של ליונל מסי לפני גמר המונדיאל ולתיאוריות שעלו ברשתות החברתיות בנוגע למתרחש בתוך הנבחרת. "אני לא רואה רשתות. אני לא יודע כלום. אין לי מושג על מה אתם מדברים", אמר.
המאמן דחה את הטענות על בעיות בחדר ההלבשה: "אני לא יכול להאמין למה שאתם שואלים אותי. אנחנו הולכים לכיוון אחר. הדבר החשוב הוא שהשחקנים נתנו את המקסימום, הראו אופי עם החולצה הזאת".
סקאלוני התייחס גם לקבלת הפנים לה זכתה הנבחרת לאחר החזרה הביתה, למרות ההפסד בגמר: "הקבלה הייתה מדהימה. קשה לעכל שלא ניצחת, זה ברור. בגלל שיש לנו DNA מנצח, טוב לנו לדעת שגם בהפסד אנחנו אצילים. גם מהפסד אפשר להוציא דברים חיוביים".
סקאלוני גם הכחיש שידע מראש על הנפת הדגל עם הכיתוב "לאס מלווינס הן ארגנטינאיות" לאחר הניצחון על אנגליה בחצי הגמר, אירוע שעשוי להוביל לסנקציה נגד ההתאחדות הארגנטינאית. "לא ידעתי, לא אמרו לנו כלום. ראיתי את הדגל כמו שאתם ראיתם", הבהיר.
למרות חוסר הוודאות, בארגנטינה מעריכים כי סקאלוני צפוי להאריך את חוזהו בנבחרת. בהתאחדות הארגנטינאית קיימת אופטימיות רבה לגבי המשך דרכו, כאשר הנשיא צ'יקי טאפיה צפוי לתת למאמן זמן לפני חידוש השיחות, שהיו כבר בשלב מתקדם לפני ובמהלך המונדיאל. יתרה מכך, על פי הדיווח התנאים הכלכליים, הפרויקט המקצועי ולוח המשחקים לאחר המונדיאל כבר סוכמו.
כעת המאמן צפוי להתמקד במשפחתו, אך לפי דבריו יחזור לעבודה עם הנבחרת בספטמבר. ארגנטינה צפויה לקיים שני משחקי ידידות בחלון הנבחרות הבא, אך היריבות והמועדים עדיין לא נקבעו.
