וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יפגוש את הפועל ב"ש? אקס מכבי ת"א בדרך לכוכב האדום בלגרד

דריק לוקאסן, ששיחק עם גאנה במונדיאל, צפוי להצטרף לאלופת סרביה, שבמדיה הוא עשוי לפגוש את אלופת ישראל בסיבוב הבא במוקדמות ליגת האלופות

תקציר: קרואטיה - גאנה 1:2/כאן11

הפועל באר שבע תחל הערב את דרכה במוקדמות ליגת האלופות נגד ויקינגור במשחק חוץ (22:00, ספורט1), והיא כבר יודעת שאם תעבור בהצלחה את המפגשים עם אלופת איסלנד, מצפה לה ככל הנראה מפגש עם אלופת סרביה, הכוכב האדום בלגרד.

בסגל של הסרבים, שאמש נפרדו רשמית מעומרי גלזר לטובת מכבי חיפה, נמצא מוחמד אבו פאני, וכעת ייתכן שגם אקס של מכבי תל אביב יחכה לאלופת ישראל - בהנחה שהכוכב האדום תעבור, כמצופה ממנה, את לארן הצפון-אירית, וכך גם הפועל באר שבע את ויקינגור.

לפי הדיווחים בסרביה, הבלם דריק לוקאסן בן ה-31, ששיחק עם נבחרת גאנה במונדיאל האחרון, יחתום לשלוש שנים בכוכב האדום בלגרד. לוקאסן שיחק בעונה האחרונה עם פאפוס הקפריסאית בליגת האלופות, ובמוקדמות המפעל הדיח איתה את קבוצתו לשעבר, מכבי תל אביב, וגם את הכוכב האדום בלגרד. לוקאסן סיים לאחרונה את חוזהו בקפריסין לאחר שנתיים והפך לשחקן חופשי.

לוקאסן חוגג שער במונדיאל. בדרך לכוכב האדום/GettyImages

את הקריירה החל לוקאסן באלקמאר ובהמשך שיחק בפ.ס.וו איינדהובן. הוא הושאל בין היתר להרטה ברלין, אנדרלכט, קסימפאשה ופתיח קראגומרוק, לפני שהגיע למכבי תל אביב ב-2022 ועמה זכה בגביע הטוטו ובאליפות.

ב-2024 הצטרף לפאפוס, ועם הקבוצה הקפריסאית זכה לוקאסן באליפות הראשונה בתולדות המועדון ושיחק בליגת האלופות, שם גם כבש מול ויאריאל. במונדיאל האחרון הוא ערך שתי הופעות במדי גאנה ואף מצא את הרשת נגד קרואטיה.

לוקאסן הוא אחיו למחצה של החלוץ בריאן ברובי, שחקן סנדרלנד שכיכב במונדיאל במדי נבחרת הולנד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully