וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השר זוהר בחר צד: "בהצלחה לאחת הידידות הגדולות של ישראל"

שר התרבות והספורט צייץ תמונה משותפת עם צ'יקי טאפיה, נשיא ההתאחדות הארגנטינאית: "לעוד ערב גדול של הכדורגל, עם הקסם שמסי יודע להביא למגרש"

ראש הממשלה בנימין נתניהו מברך את שגריר ארגנטינה לפני גמר המונדיאל/צילום: עומר מירון/ לע״מ, סאונד: ניר שרף/ לע״מ

רגע לפני גמר מונדיאל 2026 הערב (ראשון, 22:00, ספורט1) הצטרף גם מיקי זוהר לתומכי נבחרת ארגנטינה הרבים בישראל. אחרי ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר האוצר בצלאל סמוטריץ', שר התרבות והספורט צייץ לקראת הגמר מול ספרד את תמונתו המשותפת עם קלאודיו טאפיה, נשיא התאחדות הכדורגל של ארגנטינה, וכתב: "Vamos Argentina! בהצלחה הערב לארגנטינה, אחת מידידותיה הגדולות של ישראל בעולם. בעזרת השם, לעוד ערב גדול של כדורגל, עם הקסם שמסי יודע להביא למגרש".

אתמול נפגש ראש הממשלה בלשכתו עם שגריר ארגנטינה בישראל, הרב שמעון אקסל ואחניש, שהשמיע לו דרישת שלום מצד נשיא ארגנטינה, חאבייר מיליי. נתניהו השיב לו: "חאבייר, אתה חבר. חבר אמיתי. אנחנו תומכים בך ותומכים בארגנטינה בכל כך הרבה דרכים, כולל מחר. בהצלחה!".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully