וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התעלם בבוטות ממסי וחיבק את רודרי - הסערה סביב דוראנט | צפו

רגע מביך באירוע הכוכבים לקראת גמר המונדיאל הפך לשיחת היום: שחקן ה-NBA בירך את אנשי ספרד, אך לא החליף מילה עם הארגנטינאים

דיווח של שליח וואלה למונדיאל עידן קוולר לקראת משחק הגמר/מערכת וואלה

כ-24 שעות לפני גמר המונדיאל, כמה מהשמות הגדולים בעולם הספורט נפגשו על במה אחת במסגרת אירוע ה-"Fanatics Fest" בניו יורק. ליונל מסי, אמיליאנו מרטינס וליונל סקאלוני ייצגו את ארגנטינה, רודרי ולואיס דה לה פואנטה הגיעו מטעם ספרד, ולצדם הופיעו טום בריידי, נובאק ג'וקוביץ', קווין דוראנט והמנחה קווין הארט.

אלא שדווקא הכניסה של דוראנט הפכה במהירות לשיחת היום. כוכב ה-NBA עשה את דרכו אל מקומו, חלף על פני מסי וחברי המשלחת הארגנטינאית בלי להחליף איתם מילה או מבט, והמשיך לעבר שאר המשתתפים.

רגעים לאחר מכן הוא קיבל את המיקרופון מבריידי, בירך את ריו פרדיננד, הארט וג'וקוביץ', ואז ניגש ישירות לרודרי, חיבק אותו ולחץ את ידו של מאמן ספרד, לואיס דה לה פואנטה.

הניגוד בין קבלת הפנים החמה לספרדים לבין ההתעלמות מהארגנטינאים לא נעלם מעיני הגולשים, והרשתות החברתיות התמלאו במהירות בהשערות על מתיחות או מחווה מכוונת.

גם בהמשך האירוע, כאשר הכוכבים התכנסו לצילום משותף, לא נרשמה לעיני המצלמות אינטראקציה ברורה בין דוראנט לבין מסי או יתר אנשי ארגנטינה. הדבר רק חיזק אצל חלק מהאוהדים את התחושה שמדובר בהתעלמות מכוונת.

עם זאת, הסערה נרגעה זמן קצר לאחר מכן. דוראנט פרסם בחשבון האינסטגרם שלו תמונה שבה הוא נראה מברך את מסי, ובכך סיפק תשובה ישירה למי שסבר שבין השניים קיימת מתיחות. בצילום רחב יותר הופיעו גם בריידי, ג'וקוביץ', רודרי, מרטינס, ריו פרדיננד, טראוויס סקוט וקווין הארט.

בסופו של דבר, מה שנראה תחילה כרגע טעון הפך ככל הנראה לאי-הבנה שנבעה מתזמון ומבמה עמוסה בכוכבים. למרות זאת, לקראת הגמר בין ארגנטינה לספרד, גם המפגש הקצר בין דוראנט למסי הצליח לייצר כותרות ולהפוך לאחד הסיפורים הבלתי צפויים של סוף השבוע.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully