וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוזר לשתף פעולה עם אבשלום: דורי סהר חתם בגליל עליון

17.7.2026 / 9:42

הקבוצה מכפר בלום הודיעה על צירופו של הגארד (25, 1.95) שאשתקד שיחק רק שישה משחקים באליצור נתניה, ויקווה לעשות את קפיצת המדרגה בצפון

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 59 צילום סטילס: ראובן קסטרו/ראובן קסטרו

הפועל גליל עליון הודיעה היום (שישי) על החתמתו של דורי סהר לעונה הבאה. סהר, כמו אריאל סלע שחתם אתמול בקבוצה, חוזר לשתף פעולה עם המאמן עידן אבשלום שהביא אותו בעונה שעברה לאליצור נתניה.

סהר (25, 1.95) הוא בוגר מחלקת הנוער של מכבי תל אביב. אחרי שנתיים בקבוצה הבוגרת, בהן מיעט לקבל הזדמנויות, חתם על חוזה בבני הרצליה. בקבוצה מהשרון החזיק מעט יותר מעונה לפני שעבר לאליצור נתניה ועזר לקבוצה לזכות בכרטיס לליגת העל.

סהר המשיך בליגה הלאומית, הפעם במכבי רעננה, לפני שחזר לליגה הראשונה בעונת 2024/25 ורשם עונה טובה יותר במדי מכבי רמת גן. אשתקד עבר לנתניה, אך ידע פציעה לא פשוטה שגרמה לו לשחק בסופו של דבר רק שישה משחקים לאורך כל העונה.

יעשה את קפיצת המדרגה השנה? סהר/אודי ציטיאט

סהר מצטרף לאריאל סלע בסגל הישראלי שנבנה בכפר בלום, כשהקבוצה צפויה להחתים עוד מספר ישראלים שינסו לעשות העונה את קפיצת המדרגה. גליל החתימה עד כה שתי שחקנים זרים: מקס ברוקס שהגיע מהפועל העמק ואלסטון מייסון, שאביו אלטון שיחק בכפר בלום לפני 20 שנה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully