וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי מכירת טרוסאר: ארסנל הגיעה לסיכום על רכש ראשון בקיץ

לפי הדיווח של דייויד אורנסטין, אלופת אנגליה תרכוש את שחקן הכנף היווני חריסטוס צוליס מקלאב ברוז' תמורת 40 מיליון יורו

תקציר: קריסטל פאלאס - ארסנל 2:1/ספורט1

ארסנל הגיעה לסיכום עם קלאב ברוז' על רכישת שחקן הכנף חריסטוס צוליס תמורת 40 מיליון יורו, כך דיווח היום (חמישי) העיתונאי הבריטי דייויד אורנסטין. הקיצוני היווני יחליף את הבלגי לאנדרו טרוסאר, שנמכר כזכור לבשיקטאש הטורקית.

מאז הזכייה באליפות החתימה ארסנל רק את השוער הצרפתי אילן מלייה, שהגיע כשחקן חופשי מלידס יונייטד, כך שצוליס יהיה הרכש הראשון שלה ויחתום על חוזה ארוך טווח.

מבחינת צוליס תהיה זו קדנציה שנייה באנגליה. נוריץ' רכשה אותו מפאוק סלוניקי בקיץ 2021, אבל למרות בכורה מבטיחה הוא לא מצא עצמו שם ויצא להשאלות בטוונטה ופורטונה דיסלדורף, במדיה כבש 22 שערים ב-30 משחקים. הגרמנים מימשו את האופציה, אך מיד מכרו את היווני לקלאב ברוז' תמורת 6 מיליון יורו. בעונת הבכורה שלו בבלגיה כבש צוליס 21 שערים ב-56 משחקים בכל המסגרות, ובעונה השנייה סיפק 22 ב-52 שערים וגם הוביל את קבוצתו לזכייה באליפות. בסיום העונה הוא נבחר לשחקן השנה בבלגיה.

נבחר לשחקן השנה. חריסטוס צוליס/GettyImages, DIRK WAEM/AFP

במדי נבחרת יוון כבש צוליס תשעה שערים ב-34 הופעות, מאז הבכורה באוקטובר 2020.

  • עוד באותו נושא:
  • ארסנל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully