וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ישראל מכורה לארגנטינה: הרייטינג המטורף של חצי גמר המונדיאל

עודכן לאחרונה: 16.7.2026 / 12:25

יותר ממיליון צופים ראו בכאן 11 את המהפך של מסי וחבריו מול אנגליה, עם 31.4% רייטינג, הרבה מעל חצי הגמר בין ספרד לצרפת. גם ב-yes מדווחים: ארגנטינה מככבת גם בראש רשימת המשחקים הנצפים

תקציר חצי גמר המונדיאל: ארגנטינה - אנגליה 1:2/ספורט1

חצי גמר המונדיאל בין ארגנטינה לאנגליה הפך לאחד מאירועי הטלוויזיה הגדולים של השנה בישראל. המשחק ששודר ביום רביעי בכאן 11 הוביל בפער עצום את טבלת הרייטינג, עם 31.4% ו-1.076 מיליון צופים.

הנתון המרשים הגיע במשחק שבו ארגנטינה חזרה מפיגור, ניצחה 1:2 והעפילה לגמר מול ספרד. הדרמה על כר הדשא, היריבות ההיסטורית בין הנבחרות והנוכחות של ליאונל מסי משכו יותר ממיליון ישראלים למסך.

לשם השוואה, חצי הגמר הראשון בין ספרד לצרפת, ששודר יום קודם לכן, רשם 26% ו-853 אלף צופים. גם זה היה נתון גבוה מאוד, אך נמוך משמעותית מהמספרים שסיפק המפגש בין ארגנטינה לאנגליה.

ישראל מאוהבת. מסי/רויטרס

גם נתוני yes ופלאפון, שפורסמו לקראת הגמר ביום ראשון, מחזקים את המגמה. לפי yes, לא פחות מ-78% מהישראלים צפו לפחות בחלק ממשחק אחד במהלך הטורניר. מדובר בעלייה לעומת 71% שנמדדו עם סיום שלב הבתים, נתון שממחיש כיצד העניין הלך וגבר ככל שהמונדיאל התקדם לשלבי ההכרעה.

עם זאת, מדובר בירידה לעומת המונדיאל הקודם, שבו 85% מהישראלים צפו לפחות בחלק ממשחק אחד בשלב המקביל. ב-yes מייחסים את הפער בעיקר לשעות השידור המאוחרות יותר בטורניר הנוכחי.

המשחק הנצפה ביותר לאורך המונדיאל ב-yes היה, כצפוי, חצי הגמר בין ארגנטינה לאנגליה. במקום השני דורג משחק שמינית הגמר בין ארגנטינה למצרים, שבו חזרה אלופת העולם מפיגור 2:0 למהפך דרמטי.

את חמשת המשחקים המובילים משלימים שמינית הגמר בין ספרד לפורטוגל, חצי הגמר בין ספרד לצרפת ורבע הגמר בין צרפת למרוקו.

הנבחרות הנצפות ביותר בממוצע למשחק היו ספרד, ארגנטינה, צרפת, פורטוגל, אנגליה וברזיל. אלא שב-yes ציינו כי חלק ממשחקיהן של ארגנטינה וברזיל בשלב הבתים שודרו בשעות לילה מאוחרות בישראל ופגעו בממוצע הצפייה שלהן.

לפי ההערכה, אילו משחקיה של ארגנטינה היו משודרים בשעות נוחות יותר, היא הייתה מדורגת כנבחרת הנצפית ביותר בטורניר. גם ברזיל הייתה צפויה לטפס בדירוג.

בסלולר התמונה מעט שונה. לפי נתוני פלאפון, המשחק הנצפה ביותר עד כה היה שמינית הגמר בין ארגנטינה למצרים.

כך או כך, רגע לפני הגמר מול ספרד, הנתונים מצביעים על מסקנה ברורה: הקהל הישראלי התחבר במיוחד לארגנטינה ולמסע של מסי, וחצי הגמר מול אנגליה הפך לשיא הצפייה של הטורניר בישראל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully