וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"השופט איבד שליטה": סוער בחצי הגמר בין אנגליה לארגנטינה

התיקול של פרננדס על אנדרסון ושורת העימותים במחצית הראשונה עוררו זעם בתקשורת הבריטית, שמיהרה להפנות אצבע מאשימה גם לעבר השופט

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 58/מערכת וואלה

רבות דובר על היריבות בין אנגליה לארגנטינה, אבל ספק אם מישהו ציפה לחצי גמר מונדיאל כל כך אגרסיבי ואלים כבר מן הפתיחה. התיקול החריף של אנסו פרננדס על אליוט אנדרסון כבר בדקות הראשונות, לצד שורת עימותים נוספים בין השחקנים, הצית סערה בתקשורת הבריטית והוביל לביקורת חריפה על השופט.

ב-BBC תיארו את המהלך של פרננדס כ"ניסיון נקמה" וכ"כניסה מכוערת", לאחר שהגיע זמן קצר אחרי עימות בין אנדרסון לליאו מסי. שוער נבחרת אנגליה לשעבר, פול רובינסון, הגיב: "זה תיקול נורא. זה תיקול ממש רע. אנסו פרננדס פשוט נכנס בו מאחור בעוצמה".

גם ב"טלגרף" התמקדו בחומרת הכניסה וכתבו כי פרננדס "חתך את השוק של אנדרסון". באנגליה התקשו להבין כיצד הקשר הארגנטינאי לא ספג כרטיס בעקבות האירוע, במיוחד לנוכח העוצמה והעיתוי של התיקול.

שחקני ארגנטינה ואנגליה התעמתו/רויטרס

מנגד, בתקשורת הארגנטינאית תיארו את פתיחת המשחק כמאבק פיזי וקשוח משני הצדדים. ב-TyC Sports ציינו שורה של עבירות כבר בדקות הראשונות, כולל עבירות של שחקני אנגליה על ניקולאס טגליאפיקו, חוליאן אלברס ואנסו פרננדס. גם התיקול של אנסו על אליוט אנדרסון צוין, אך ללא ביקורת מיוחדת על חומרתו.

עם זאת, העיתונאי מרטין ארבאלו מ-ESPN תיאר את המחצית הראשונה כ"קרב": "עבירה על עבירה, משיכה על משיכה, טענה על טענה. שחקני ארגנטינה נופלים, שחקני אנגליה נופלים". בסיום המחצית הוסיף: "משחק קשה מאוד. הן בחנו ולמדו זו את זו, הגיעו למעט מצבים כי נתנו הרבה כבוד. מלחמה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully