וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילדלפיה לוחצת, לברון ג'יימס מתקרב לכדי החלטה דרמטית?

עודכן לאחרונה: 15.7.2026 / 7:49

לפי ESPN, טייריס מקסי, ג'ואל אמביד וג'יילן בראון מנסים לשכנע את הכוכב הגדול לחתום בסיקסרס. ברחבי הליגה טוענים: עליו להחליט בקרוב

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 58/מערכת וואלה

המרוץ אחר לברון ג'יימס נכנס לשלב מכריע, כאשר פילדלפיה ממשיכה להפעיל עליו לחץ באמצעות שלושה מכוכביה - טייריס מקסי, ג'ואל אמביד וג'יילן בראון. לפי ESPN, השלושה נמצאים בקשר עם ג'יימס בניסיון לשכנע אותו להגיע לפילדלפיה, כאשר מקסי הוא שמוביל את מאמצי הגיוס. הגארד בן ה-25 מיוצג, כמו לברון, על ידי סוכנות "קלאץ' ספורטס", התאמן עמו במספר פגרות לאורך השנים ואף כינה אותו בעבר "אח גדול".

גם אמביד מחזיק בקשר קרוב עם ג'יימס. השניים שיתפו פעולה בנבחרת ארצות הברית שזכתה במדליית הזהב באולימפיאדת פריז 2024, ובסיקסרס מקווים שההיכרות ביניהם תסייע לשכנע את לברון כי פילדלפיה היא המקום הנכון עבורו. בראון, שהגיע לסיקסרס לאחר שנים בבוסטון, פגש את לברון פעמים רבות בפלייאוף כאשר ג'יימס שיחק בקליבלנד. למרות היריבות ההיסטורית, בפברואר האחרון לברון העניק לו תמיכה פומבית במרוץ לתואר ה־MVP.

"הוא משחק כדורסל נהדר", אמר אז ג'יימס על בראון. "אני לא מבין למה השם שלו לא מוזכר יותר בדיון על ה-MVP. אף אחד לא נתן להם סיכוי בתחילת העונה".

לפי CBS, האווירה בליגת הקיץ בלאס וגאס השתנתה ב-48 השעות האחרונות. בעוד שבתחילה הגישה כלפי לברון הייתה שהוא רשאי לקחת את הזמן ולקבל את החלטתו בקצב שלו, כעת גוברת התחושה שעליו להכריע כדי שהקבוצות המעורבות - ושאר הליגה - יוכלו להתקדם.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

הרבה הערכה הדדית. לברון ומקסי/GettyImages, Mitchell Leff

מספר דיווחים מצביעים על כך שלברון מתקרב להחלטה, אך עדיין לא ברור מתי היא תפורסם. לפי בריאן ווינדהורסט מ-ESPN, ג'יימס עצמו יוצר קשר עם שחקנים בקבוצות שבהן הוא שוקל לשחק, כחלק מתהליך קבלת ההחלטות שלו.

בימים האחרונים נראה קינג ג'יימס מבלה עם דריימונד גרין, אך בדיווחים בארצות הברית הזהירו שלא לייחס לכך בהכרח משמעות גדולה מדי. מקורות בליגה ששוחחו עם NBC Sports עדיין סבורים כי רוב הסימנים מובילים לקליבלנד, אך גם פילדלפיה ומיאמי נותרו מועמדות רציניות.

שאלה נוספת סביב עתידו של לברון נוגעת לבנו, ברוני ג'יימס. לפי דיווח של דן וייק ב"אתלטיק" אין לצפות לכך שברוני יעבור באופן אוטומטי לקבוצה שבה יבחר אביו. לאחר מספר שנות התפתחות, בלייקרס מאמינים כי ברוני הפך לשחקן שעשוי בעתיד להשתלב ברוטציה ב-NBA ולא מתכוונים לוותר עליו רק כדי לאחד אותו שוב עם אביו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully