אחרי תקופה ממושכת שבה היה תקוע בוונצואלה וכתוצאה מכך גם החמיץ את מחנה האימונים של מכבי תל אביב בסרביה, ערך הבוקר (שני) קרווין אנדרדה אימון ראשון הקיץ עם מכבי תל אביב בקרית שלום. הקשר חזר לארץ אחרי שעבר ימים לא פשוטים בונצואלה אחרי שרעידות אדמה קשות פקדו את המדינה.
מי שעדיין לא חזר לארץ הוא הליו וארלה, אחרי שהיה במונדיאל והחמיץ את כל ההכנה של הקבוצה.
אנדרדה בכל מקרה לא יהיה בסגל למשחק ביום חמישי במסגרת אלוף האלופים מול הפועל באר שבע בגלל ההרחקה בעקבות אירועי גמר גביע המדינה. מאותה סיבה מכבי תל אביב תחסר במשחק ביום חמישי באצטדיון טרנר גם את טייריס אסנטה, אלעד מדמון וכריסטיאן בליץ', שגם ככה סובל מפציעה קלה ולא היה בטוח למשחק.
לאוראל באיה יש סיכוי טוב לפתוח בכנף השמאלית בעקבות כל החיסורים. דן גלזר צפוי לקבל דקות אחרי שהצטרף לקבוצה.
בסיום האימון ישבו השחקנים ואנשי הצוות לשיחת זום עם זיו אדלר מאיגוד השופטים וקיבלו דגשים על השינויים בתחום השיפוט ובתוכם כל הסנקציות על בזבוזי זמן, כפי שניתן לראות במונדיאל.
גם הפועל באר שבע תופיע למשחק ביום חמישי בסגל חסר.
