וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חיזוק משמעותי להגנה: ניר ברדע חתם לשנתיים בבני יהודה

12.7.2026 / 22:36

הבלם בן ה-30, שעלה עם הפועל רמת גן לליגת העל, ימשיך בלאומית: "מחכה כבר לעלות למגרש ולעזור לקבוצה לעמוד במטרות שלה"

אוהדי בית"ר ירושלים בקבלת פנים בנתב"ג/גיל פז

בני יהודה מנסה לבנות הקיץ קבוצה חזקה כדי להילחם על העלייה לליגת העל, אחרי שש שנים בליגה השנייה. הערב (ראשון) הודיע המועדון על חיזוק משמעותי לחלק האחורי, כשהחתים את הבלם המנוסה ניר ברדע לשתי עונות.

ברדע, בן 30, היה שחקן משמעותי מאוד בהפועל רמת גן, שעלתה העונה לליגת העל, וכעת יעבור למדים הכתומים בקבוצתו של המאמן אלי לוי.

ברדע ינסה לסייע גם לבני יהודה לשוב לליגת העל/אתר רשמי, בני יהודה

ברדע גדל במחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד, ובמהלך הקריירה צבר ניסיון רב במספר קבוצות בארץ ובחו"ל. הוא שיחק במדי מ.ס. אשדוד, הפועל חדרה ומכבי בני ריינה בליגת העל, וכן בבודפשט הונבד מהונגריה, סבאייל מאזרבייג'ן ושפשי הרומנית. בנוסף, היה חלק מכל נבחרות ישראל הצעירות.

ברדע, שחתם לשנתיים באמצעות סוכנו אדם קידן, אמר לאחר החתימה: "אני כל כך שמח להגיע לבני יהודה תל אביב. בעונה החולפת ראיתי מקרוב את הקהל המדהים של המועדון, את האנרגיות והדחיפה הבלתי פוסקת שלו, ואין לי ספק שזה אחד הקהלים המיוחדים בארץ. אני נרגש להיות חלק מהמועדון הזה ומחכה כבר לעלות למגרש, לתת את כל כולי ולעזור לקבוצה לעמוד במטרות שלה."

  • עוד באותו נושא:
  • בני יהודה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully