הפועל פתח תקוה הודיעה הערב (שבת) באופן רשמי כי אוראל דגני ימשיך לעונה נוספת במועדון, לאחר שהאריך את חוזהו באמצעות סוכנו גלעד קצב. הבלם הוותיק יצטרף לקבוצה במחנה האימונים בבולגריה אליו תצא הלילה.
דגני, שהגיע להפועל פתח תקוה בעונה שעברה,היה מהשחקנים המובילים בקבוצה, עם 32 הופעות במדים הכחולים בדרך לפלייאוף העליון. "כל עונה היא הזדמנות חדשה", אמר הבלם לאחר החתימה. "גאה להמשיך ללבוש את המדים האלה. יאללה הפועל!"
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים
מחר כאמור תמריא הקבוצה למחנה אימון בן 10 ימים בפראבץ שבבולגריה. במסגרת המחנה תקיים קבוצתו של עומר פרץ שלושה משחקי אימון - נגד ספורטינג סבוג'ה וספרטק פלבן הבולגריות וכן נגד בני יהודה שתהיה גם היא במחנה אימון בבולגריה באותו הזמן.
בנוסף לצמד הבלמים אלכס מוסונדה ואוראל דגני שהאריכו חוזה, החתימה פתח תקוה את אבישי כהן, יזן נסאר, הראל שלום, גיא בדש, רוי ששון וקארים קימבידי.
