וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רומאריו תוקף: "לך תזד**ן, אנצ'לוטי, וסע בחזרה לאיטליה"

עודכן לאחרונה: 9.7.2026 / 9:05

כוכב נבחרת ברזיל לשעבר משוכנע שההתאחדות צריכה לפטר את המאמן שהפסיד בשמינית גמר המונדיאל: "הייתי קורע את החוזה שלו כבר אתמול"

תקציר: נורבגיה - ברזיל 1:2/כאן11

ההדחה המוקדמת של נבחרת ברזיל ממונדיאל 2026 ממשיכה לעורר סערה במדינה, והפעם מי שיצא למתקפה חריפה הוא אגדת הכדורגל רומאריו. אלוף העולם מ-1994 קרא לפטר באופן מיידי את המאמן קרלו אנצ'לוטי בעקבות ההפסד 2:1 לנורבגיה בשמינית הגמר.

בשידור ב-"Romário TV" אמר חלוץ העבר: "אני הייתי קורע את החוזה שלו כבר אתמול. המשחק נגמר, הייתי נכנס לחדר ההלבשה כנשיא ואומר לו: 'תודה רבה, שלום ולהתראות. אם אתה רוצה - תתבע אותנו בבית המשפט'. "אם הוא היה מגיע אליי עכשיו, הייתי אומר לו: 'לך תזד**ן, וקח את הכרטיס שלך בחזרה לאיטליה'. אין שום סיכוי שאנצ'לוטי יכול להמשיך כמאמן נבחרת ברזיל אחרי הפיאסקו והבושה שהוא גרם אתמול. אמרתי את זה גם בתוכניות הקודמות ואני חוזר על זה: זה בלתי מתקבל על הדעת. משהו חייב להשתנות".

רומאריו גם מתח ביקורת על החלטת ההתאחדות הברזילאית להאריך את חוזהו של המאמן עוד לפני סיום המונדיאל: "היה לנו את דונגה, הוא הפסיד ועזב. היה לנו את סקולארי, הוא זכה במונדיאל ונשאר. היה לנו את טיטה, הוא הפסיד, נשאר ואז שוב הפסיד. ועכשיו יש לנו את אנצ'לוטי, שהפסיד ויישאר שוב. זה פשוט לא נכון".

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

ברזיל סוערת. אנצ'לוטי/GettyImages, Etsuo Hara

לדבריו, אנצ'לוטי אמנם אינו האשם היחיד, אך נושא באחריות משמעותית: "אני לא אומר שהוא האשם המרכזי, אבל יש לו חלק גדול מאוד בהדחה הזאת. הוא מוציא את ברונו גימראייש ומכניס את אדרסון. למה? מאיזו סיבה? אני רוצה להבין מה הוא ניסה לעשות בתוך כל הבלגן הזה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully