וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כמות הכרטיסים שמכרה מכבי תל אביב לאלוף האלופים בטרנר

8.7.2026 / 18:43

שמונה ימים לפני המפגש עם הפועל באר שבע, הצהובים מציגים נתון מפתיע ביציעים ובמקביל מתקרבים לסולד אאוט במכירת המנויים

המדים החדשים של מכבי תל אביב לעונת 2026/27/קובי אליהו

מכבי תל אביב שבה הבוקר (רביעי) ממחנה האימונים שלה בסרביה, כאשר ברור שחסרים לה עדיין שחקנים לסגל. לא מדובר בסגל הסופי של הקבוצה ויהיו עוד שינויים רבים בו, כאשר מעבר לדן גלזר שאמור לחתום בקרוב, יצורפו גם זרים חדשים.

במחנה לא נכחו הליו וארלה, שהיה במונדיאל עם קייפ ורדה, קרווין אנדרדה שנשאר בוונצואלה בשל רעידות האדמה שם וגם יון ניקולאסקו, שאמור להיות מוקפא זכר לפציעתו בעונה שעברה. הקבוצה תשוב מחר להתאמן בקרית שלום, שבוע לפני משחק אלוף האלופים מול הפועל באר שבע.

אוהדי מכבי תל אביב/אריאל שלום

לקראת אלוף האלופים, 6,000 כרטיסים כבר נמכרו לאוהדי מכבי תל אביב. כזכור, המשחק ייערך בטרנר, ועל פי נוהל מנהלת הליגות בכדורגל האצטדיון יחולק בשלב זה באופן שווה בין מחנות האוהדים. אם עד תחילת השבוע הבא מכבי תל אביב לא תמכור את מלוא מחצית הכרטיסים שהוקצתה לאוהדיה, היתרה תועבר למכירה לטובת אוהדי הפועל באר שבע.

ההערכה היא שיימכרו יותר מ-6,000 כרטיסים לטובת אוהדי מכבי תל אביב, אבל ספק רב אם הם ימלאו בסופו של דבר מחצית מהאצטדיון. כך או אחרת, הקבוצה ממשיכה גם למכור מנויים והיא כבר עומדת על למעלה מ-20 אלף אוהדים שחידשו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully