וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלכס מוסונדה סיכם לשנתיים נוספות בהפועל פתח תקוה

הבלם מגאבון, ששיחק חצי עונה כמושאל מאריס לימסול, מגיע בהעברה חופשית: "אני מאושר להמשיך את הדרך בה התחלנו בעונה האחרונה"

קליפ שערי העונה 2025/26/ספורט1

הפועל פתח תקוה הודיעה הערב (ראשון) כי הבלם אלכס מוסונדה סיכם לשנתיים נוספות וילבש כחול עד לסיום עונת 2027/28. כפי שפורסם בוואלה ספורט, הבלם יגיע כעת בהעברה חופשית מאריס לימסול הקפריסאית, ממנה הושאל עוד בעונה שעברה. בתום תקופת ההשאלה, ביקשו הקפריסאים סכום של כ-200 אלף יורו עבור שחרורו של הבלם, אך בתום משא ומתן לא פשוט בין הצדדים, הצליחה פתח תקוה להגיע לסיכום על העברה חופשית ללא עלות.

הבלם הגאבוני שהרשים ביכולתו בעונה שעברה, יצטרף בימים הקרובים לאימונים לקראת העונה הקרובה. מאז הגיע בחודש ינואר, רשם מוסונדה 13 הופעות במדים הכחולים וזכה להערכה רבה בצוות המקצועי.

"אני מאושר להמשיך את הדרך שהתחלנו בה בעונה האחרונה", אמר מוסונדה בן ה-25 לאחר החתימה. "החיבור שלי לדרך של הצוות המקצועי ולשחקנים בקבוצה היה מהיר וטבעי, ואני נרגש להגיע שוב לישראל ולהתחיל לעבוד לקראת העונה הקרובה".

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

הרשים בחצי העונה שלו בכחול. אלכס מוסונדה/קובי אליהו

לצד השוער עומר כץ, מוסונדה הוא כרגע השריד היחיד מחוליית ההגנה של פתח תקוה שתעבור שינויים רבים, לאחר החתמתם של אבישי כהן, הראל שלום, יזן נסאר, סתיו ישראלי ושוער המשנה רוי ששון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully