נבחרת מקסיקו ואנגליה עלו הלילה (בין ראשון לשני) לכר הדשא באצטדיון אצטקה במקסיקו סיטי למשחק בשמינית גמר מונדיאל 2026. על הנייר זה אחד המשחקים הכי מסקרנים ואטרקטיביים בשלב הנוכחי, ובסיומו נבחרת אחת תחגוג והשנייה תסיים את דרכה באכזבה עצומה.
בשל תנאי מזג האוויר במקסיקו, המשחק נדחה בשעה ויחל בשעה 04:00.
מקסיקו מקווה לרתום את הרוח האדירה מהיציעים ומהרחובות כדי לעלות לרבע הגמר בגביע העולמי בפעם הראשונה מאז 1986. אל טרי הגיעו למשחק אחרי ארבעה ניצחונות בארבעה משחקים ובונים על היכולת הנפלאה של חוליאן קיניונס ויכולת הכיבוש של ראול חימנס.
באנגליה תומאס טוכל שוב ביצע שינויים בכנפיים, כשנוני מדואקה ומרכוס רשפורד פינו את מקומם לבוקאיו סאקה ואנתוני גורדון. ריס ג'יימס נאבק כדי להתאושש בזמן מפציעה, אבל לא כשיר ל-90 דקות. מי שכן כשיר הוא ג'ארל קוואנסה, שהועדף בעמדת המגן הימני על פני ג'ד ספנס.
מהלך המשחק
המשחק טרם החל
הרכבי הקבוצות
שלב רבע הגמר: 9-11 ביולי
שלב חצי הגמר: 14-15 ביולי
משחק הגמר: 19 ביולי
