וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל פ"ת בחיזוק משמעותי להגנה: חברת הסייבר הישראלית ווגה בהסכם חסות

עודכן לאחרונה: 5.7.2026 / 12:08

לוגו החברה יופיע על גבי מכנס מדי המשחק הרשמיים של קבוצת הבוגרים בכל המשחקים של הקבוצה לאורך העונה

קליפ שערי העונה 2025/26/ספורט1

מועדון הכדורגל הפועל פתח-תקוה הודיע היום (חמישי) על חתימת הסכם חסות עם חברת הסייבר הישראלית ווגה (Vega) לקראת עונת המשחקים 2026/2027. במסגרת ההסכם, לוגו החברה יופיע על גבי מכנס מדי המשחק הרשמיים של קבוצת הבוגרים בכל המשחקים של הקבוצה לאורך העונה. הסכם חסות זה, מגיע לאחר עונה מוצלחת מאוד של הקבוצה, אשר סיימה את העונה בפליאוף העליון בליגת העל, בעונת החזרה שלה לליגה הבכירה. החוזה שייכנס לתוקף כבר מעכשיו נאמד בכמה מאות אלפי שקלים, סכום שיעזור לכחולים להתחזק כעת בשחקן נוסף.

החיבור של ווגה להפועל פתח תקוה אינו מקרי. עבור שי סנדלר, מייסד משותף ומנכ"ל החברה, ואופיר ניר, סמנכ"ל הפיתוח, שניהם ילידי פתח תקוה, מדובר בקשר אישי ועמוק לעיר ולמועדון. לצד עובדים נוספים בחברה שגדלו בעיר ובסביבתה, הם רואים בשותפות הזדמנות לחזק את הקהילה המקומית ולהשקיע בחזרה בעיר שבה גדלו וצמחו.

ווגה היא חברת סייבר ישראלית שנוסדה בשנת 2024 על ידי שי סנדלר ואלי רוזן, יוצאי יחידה 8200 ומראשוני חברת גרנולייט (שנרכשה בעבר על ידי אינטל). החברה פיתחה פלטפורמה המאפשרת לארגונים לזהות, לחקור ולהגיב לאיומי סייבר בזמן אמת ישירות מתוך סביבת האחסון שלהם. בתחילת שנת 2026 השלימה החברה סבב גיוס B בגובה 120 מיליון דולר בהובלת קרן Accel, שהביא את סך גיוסיה ל-185 מיליון דולר בתקופה של פחות משנתיים מאז היווסדה. החברה מעסיקה כ-140 עובדים בארץ ובעולם, וממשיכה לצמוח בקצב משמעותי.

שי סנדלר, מייסד ומנכ"ל ווגה: "עבורי זאת סגירת מעגל והזדמנות לתת בחזרה לעיר שבה גדלתי. בעולם הסייבר המשימה היומיומית שלנו היא לספק את ההגנה החזקה והמדויקת ביותר, ואנחנו גאים להביא את הרוח הזו גם למגרש. אנחנו שמחים להצטרף כשותפים לדרך של הקבוצה והאוהדים, ומצפים לעונה מוצלחת יחד".

חברת ווגה תשמש ספונסרית של הפועל פתח תקוה/אתר רשמי, הפועל פתח תקוה

אופיר ניר, סמנכ"ל הפיתוח של ווגה: "פתח תקווה היא עיר שמלווה אותי כל החיים, ולכן החיבור להפועל פתח תקווה מרגיש טבעי מאוד. מעבר לעשייה המקצועית שלנו, היה לנו חשוב לקחת חלק ביוזמה שיש לה משמעות עבור התושבים והקהילה המקומית. זו הזדמנות עבורנו להחזיר משהו לעיר ולתמוך במועדון שמייצג עבור רבים ממנה הרבה יותר מכדורגל".

טים פלוטקין, מנכ"ל הפועל פתח תקוה: "אנחנו שמחים וגאים לצרף למשפחת השותפים של המועדון חברה ישראלית מצליחה וצומחת כמו ווגה. מעבר להצלחה העסקית המרשימה שלה, מדובר בחברה שהוקמה על ידי אנשים עם חיבור אמיתי לפתח תקוה ולערכים של קהילה, מחויבות ומצוינות. החיבור הזה משתלב בצורה טבעית עם הדרך שהמועדון שלנו צועד בה בשנים האחרונות, ואנחנו בטוחים שזו תחילתה של שותפות משמעותית ומוצלחת עבור שני הצדדים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully