וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תמיר בלאט סיכם בהפועל תל אביב בחוזה עתק לשלוש שנים

עודכן לאחרונה: 1.7.2026 / 19:54

טירוף: עסקת הענק בכדורסל הישראלי מתקרבת. על רקע סערת ים מדר, הגארד בן ה-29 עובר מצהוב לאדום. ירוויח 1.7 מיליון דולר לעונה

דאבל דריבל פרק 57/מערכת וואלה

עסקת הענק בדרך. לוואלה ספורט נודע שתמיר בלאט סיכם בהפועל תל אביב והוא יעבור מצהוב לאדום. הגארד ירוויח 1.7 מיליון דולר לעונה בחוזה לשלוש שנים.

בלאט חוזר להפועל תל אביב תשע שנים לאחר שעזב את להפועל חולון כשחקן צעיר. הוא המשיך להפועל ירושלים ואלבה ברלין לפני שחתם במכבי תל אביב ב-2023. שנה לאחר מכן, בתום סאגה ממושכת, חתם על חוזה לשנתיים נוספות בשכר של 700 אלף דולר לעונה.

כזכור, בלאט בן ה-29 החמיץ את סדרת הגמר בין מכבי תל אביב להפועל תל אביב בגלל פציעה בשריר התאומים. המהלך של האדומים על בלאט מגיע כתגובה לסערת ים מדר, שיצא מחזוהו אצל האדומים ועשוי להצטרף למכבי תל אביב.

בלאט סיפק קלע העונה 7.1 נקודות למשחק ביורוליג לצד 5.2 אסיסטים ו-1.8 ריבאונדים וזאת עם 38.5 אחוזים מחוץ לקשת ב-19.2 דקות. בעונה הסדירה בליגת העל קלע 9.6 נקודות עם 4.5 אסיסטים ו-1.5 ריבאונדים. משקו האחרון העונה היה משחק מספר 2 בסדרת חצי הגמר מול הפועל חולון.

תמיר בלאט/דני מרון
  • עוד באותו נושא:
  • תמיר בלאט

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully