וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל פתח תקוה פותחת את האימונים - ללא אף זר

אחת מהפתעות העונה שעברה תיפגש לראשונה עם ישראלים בלבד, הזרים החתומים אמורים להצטרף בהמשך. נמשכים החיפושים אחר חיזוק

תקציר: הפועל פתח תקוה - מכבי תל אביב 2:2/ספורט 1

הפועל פתח תקוה, שהיתה אחת הקבוצות המפתיעות של ליגת העל בעונה שעברה, תפתח היום (רביעי) אחר הצהריים את אימוני טרום העונה החדשה. המאמן עומר פרץ, שהאריך את חוזהו במועדון לשנתיים נוספות, יפגוש הערב סגל קצר יחסית, עם זר אחד שעשוי להגיע למבחנים ועם כמה שחקני רכש ישראלים.

האימון הערב ייערך ללא אף אחד מהזרים שחתומים בקבוצה. הזר היחיד שחתם בקיץ הזה הוא קארים קימבידי, אך הוא טרם הגיע לישראל, בשל בעיות בוויזה. שאר הזרים - צ'יפיוקה סונגה, בוני אמיאן וקלה - צפויים להצטרף גם הם בימים הקרובים. שחקן נוסף שעדיין לא נמצא בארץ הוא הבלם אלכס מוסונדה, שאמור להישאר, אם כי נותרו עוד סעיפים קטנים לסגור בחוזהו החדש. מוסונדה סיים את תקופת ההשאלה שלו מאריס לימאסול הקפריסאית, וכעת הוא אמור להגיע בהעברה חופשית מהקפריסאים, כפי שפורסם בוואלה ספורט. שחקן הכנף ממאדי דיארה והחלוץ מארק קוסטה שוחררו מהקבוצה.

מי שיילבשו הערב לראשונה את מדי הקבוצה הם שחקני הרכש הישראלים: השוער רוי ששון, המגנים אבישי כהן, יזן נסאר, הראל שלום וסתו ישראלי, וכן הקשר גיא בדש, שהגיע מהפועל ירושלים.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

חיזוק ישראלי מסקרן. בדש/אתר רשמי, הפועל פתח תקוה

בצוות המקצועי ממשיכים בחיפושים אחר בלם, קשר אמצע וחלוץ זרים, בתקווה לחזק את הסגל עוד לפני היציאה ב-12.7 למחנה האימון בבולגריה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully