וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל באר שבע הודיעה: מיגל ויטור ממשיך, ויצטרף למחנה האימון

עודכן לאחרונה: 30.6.2026 / 8:39

ביום הולדתו ה-37, האלופה אישרה: הבלם הישראלי-פורטוגלי, שכבר היה על סף עזיבה, ימשיך לעונתו ה-11 במועדון ויצטרף לחבריו במחנה

חגיגות האליפות של הפועל באר שבע/וואלה שבע

מיגל ויטור ימשיך לעונה נוספת בהפועל באר שבע, כך הודיעה הבוקר (שלישי) הקבוצה באופן רשמי. אחרי שכבר היה על סף עזיבה, בין המועדון לבין הבלם הוותיק התקיימו השבוע מספר שיחות ונרשמה התקרבות גדולה מאוד, והיום נמסר מהמועדון: "קפטן מיגל ויטור ממשיך איתנו לעונה נוספת. מיגל, שמציין היום את יום הולדתו, יצטרף היום למחנה האימונים. בהצלחה ??".

ויטור, שחוגג יום הולדת 37, סיים 10 עונות בקבוצה, יחתום על חוזה חדש וייכנס לעונה מספר 11 שלו בהפועל באר שבע. כזכור, במהלך העונה שעברה היה קרוב ויטור לעזוב את הקבוצה ולחזור לפורטוגל אבל בפלייאוף כבר היה הרבה יותר דומיננטי ושיחק יותר. הוא אפילו כבש את שער האליפות מול מכבי תל אביב בטרנר.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

מגיע לו. ויטור/דני מרון

לאחר סיום העונה הוא לקח לעצמו זמן כדי להחליט עם משפחתו האם הוא נשאר בישראל ברמה העקרונית או עוזב ולאחר שהחליט שהוא רוצה להישאר, נפתח משא ומתן בינו לבין הפועל באר שבע, שהיה מלווה בקשיים לא קטנים. בסוף השבוע האחרון כבר היה נדמה שויטור יעזוב את הפועל באר שבע. הפערים היו גדולים בחוזה לעונה הבאה והיה נדמה שאין דרך לגשר עליהם אבל בתחילת השבוע כאמור נערכו מספר שיחות ונרשמה התקרבות משמעותית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully