ב"גאזטה דלו ספורט" מדווחים שענאן חלאילי הפך למועמד המוביל של אינטר להחליף את דנזל דומפריס שסיים חוזה ועבר לריאל מדריד. העיתונאי הפופולרי פבריציו רומאנו כבר דיווח בימים האחרונים על העניין של הנראזורי בישראלי בן ה-21, והבוקר (ראשון) הסיפור הזה הפך לכתבה הראשית ב"גאזטה".
אינטר מאוד רצתה את מרקו פלסטרה, אבל שחקן נבחרת איטליה העדיף את צ'לסי וב"גאזטה" נכתב: "הנראזורי עברו במהירות לתוכנית ב', אבל במועדון מדגישים שלא מדובר בפשרה, אלא באלטרנטיבה איכותית. חלאילי משך את תשומת לבה של אינטר עוד לפני שהתחיל המרדף אחרי פלסטרה ולמעשה מעולם לא ירד מהפרק".
מאמן האלופה, כריסטיאן קיבו, משחק במערך של שלושה בלמים ושני שחקנים שמשחקים על כל הקו - ומבחינה טקטית חלאילי מתאים מאוד לאינטר. הרי בדיוק במערך הזה הוא פרץ במדי אוניון סן ז'ילואז.
חלאילי הוזכר כמועמד לכמה קבוצות בחודשים האחרונים, כשמי שנחשבה לרצינית ביותר היא נאפולי. יחד עם זאת, באיטליה סיפרו שיש פערים גדולים בינה לבין סן ז'ילואז.
"כיום המועדון הבלגי מעריך את שוויו בכ-20 מיליון יורו, כולל בונוסים", נכתב ב"גאזטה", "עבור אינטר מדובר בסכום נמוך משמעותית מזה שיועד לרכישת פלסטרה, כך שהמועדון יוכל להפנות חלק מהתקציב גם לחיזוק עמדות נוספות.
