וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בהפועל ב"ש משוכנעים שוונטורה וקאנגווה יגיעו למחנה האימון

29.6.2026 / 8:34

האלופה ממריאה לפולין, הברזילאי אמור לנחות כבר היום. המועדון הבהיר לשניים שעליהם להתייצב לאימונים בהתאם לחוזיהם

קליפ שערי העונה 2025/26/ספורט1

הפועל באר שבע תמריא אחר הצהריים (שני) לפולין ותקיים שם את מחנה האימונים שלה. מהמידע שיש בידי המועדון, לוקאס ונטורה יצטרף הערב אל הקבוצה ויפתח איתה את המחנה. לעומתו קינגס קאנגווה, כך על פי גורמים במועדון, יגיע לפולין תוך 48 שעות. השניים היו צריכים להגיע כבר בשבוע שעבר לישראל ולהצטרף לאימוני האלופה, אבל כל אחד ביקש מסיבות אחרות להגיע ישירות לפולין.

בהפועל באר שבע יודעים שהשניים רוצים למצוא לעצמם קבוצות אחרות, אבל בשלב הזה אין הצעות ממשיות עליהם ולכן הובהר לשניים כי כל עוד אין קבוצות שרוצות לקנות אותם בסכומים ראויים הם צריכים להתחיל את האימונים עם הקבוצה ולהיות חלק ממנה על פי החוזים שיש להם.

ונטורה כאמור אמור להגיע לפולין עוד היום. במועדון מספרים כי הוא כבר יצא לדרך מברזיל. לעומתו קאנגווה אמור להגיע בהמשך, אך כאמור בהפועל באר שבע מעריכים שזה יקרה תוך 48 שעות, לכל המאוחר.

ונטורה וקאנגווה/דני מרון

בהפועל באר שבע ציפו ששניהם יגיעו לישראל כבר בשבוע שעבר אבל זו לא פעם ראשונה ששחקנים זרים מאחרים ובכל מקרה מדיניות המועדון הובהרה לשניים ולסוכנים שלהם וכל עוד אין להם הצעות רציניות הפועל באר שבע מצפה שינהגו כמקצוענים ויהיו חלק מהקבוצה במאה אחוז.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully