וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיווח: "מגעים ראשוניים התקיימו בין דימיטריס איטודיס וריאל מדריד"

עודכן לאחרונה: 29.6.2026 / 0:32

בספרד טוענים: ריאל מדריד עשויה לפטר את סרג'יו סקאריולו, ובמקרה כזה מאמן הפועל תל אביב עשוי להפוך למועמד המוביל להחליפו. אקס מכבי תל אביב יצטרף אליו?

דאבל דריבל פרק 57/מערכת וואלה

ריאל מדריד עדיין מתלבטת האם לפטר את סרג'יו סקאריולו אחרי עונה נטולת תארים, או שמא להמשיך עם המאמן הוותיק גם בעונה הבאה. לפי "מונדו דפורטיבו", "החזרה של חואן קרלוס סאנצ'ס לעמוד בראש מחלקת הכדורסל נראתה בתחילה ככזו שמסירה כל ספק לגבי המשך דרכו" - שכן סאנצ'ס היה זה שמינה את האיטלקי - אך "ראש מחלקת הכדורסל החדש של ריאל כבר אינו פוסל את האפשרות לפטר את סקאריולו, למרות פיצויי הפיטורים הגבוהים שהמהלך ידרוש, שכן למאמן עדיין נותרו שנתיים בחוזהו".

לפי אותו דיווח, המועמד המוביל לאמן את הבלאנקוס בעונה הבאה אם אכן יפטרו את סקאריולו הוא דימיטריס איטודיס, ששמו הוזכר בהקשרה של ריאל מדריד גם לפני מספר ימים בספרד. עוד נטען כי "מגעים ראשוניים בין הצדדים כבר התקיימו". יש לציין שבעלי הפועל תל אביב עופר ינאי נדרש לפני מספר ימים לעתידו של איטודיס וטען בפני 103FM כי המאמן יישאר בתפקידו גם בעונה הבאה.

ב-Encestando דווקא נטען כי המועמד המוביל להיכנס לנעליו של המאמן האיטלקי הוא פאקו רדונדו, ששימש במשך עשר שנים כעוזרם של פבלו לאסו וצ'וס מתאו ו"שומר על מערכת יחסים מצוינת עם סאנצ'ס".

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

יעזוב לבלאנקוס? איטודיס/קובי אליהו

אשר לסגל השחקנים, ב"מארקה" דווח ששניים מהמועמדים המובילים שסומנו הם טימותי לואאו-קבארו, שהיה גם על הכוונת של מכבי תל אביב - ואקס מכבי תל אביב דייויד דג'וליוס, שהצטיין בעונה החולפת במורסיה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully