וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלי אף שחקן מכבי ת"א: נבחרת ישראל תצא למוקדמות אליפות העולם

עודכן לאחרונה: 28.6.2026 / 13:10

תומר גינת ייצא עם הנבחרת, גם ים מדר בפנים, חואקין שוכמן הפצוע שוחרר מהסגל. לפני האימון המסכם: טקס לזכר רז אדם ז"ל

דאבל דריבל פרק 57/מערכת וואלה

נבחרת ישראל תמריא מחר (שני) ללטביה שם תארח היום שישי את נבחרת גרמניה במסגרת המשחק הראשון בחלון יולי במוקדמות אליפות העולם. לנבחרת מצפה מסע ארוך, שכולל עצירה בפריז והגעה ליעד בשעת לילה מאוחרת.

תומר גינת ייצא עם הנבחרת, בעוד חואקין שוכמן סובל מפציעה בברך ושוחרר מהסגל.

הסגל המלא: תומר גינת, ים מדר, נועם יעקב, איתן בורג, קאדין קרינגטון, אדם אריאל, יאיר קרביץ, גיא פלטין, ליאור קררה, נתנאל ארצי, יותם חנוכי, אילי דולינסקי, בניה סרור.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

שחקני נבחרת ישראל בכדורסל עורכים טקס לזכר רז אדם ז"ל/איגוד הכדורסל, עודד קרני

לפני פתיחת האימון המסכם של נבחרת ישראל בארץ, קיימה הנבחרת טקס לזכרו של רז אדם ז"ל עם הוריו. במהלך הטקס הוענקה להם גופייה ממוסגרת של רז אדם מאת מנהל הנבחרת, מוטי דניאל, ומאמן הנבחרת, אריאל בית הלחמי. אביו של רז סיפר על האהבה שלו לכדורסל הישראלי והקריא טקסט שכתב.

"כולנו מתגעגעים לרז, שהיה אמור להיות חלק מהנבחרת בחלון הקרוב", נמסר מהאיגוד. לפני המשחק נגד גרמניה יתקיים טקס לזכרו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully