מכבי תל אביב תקיים הבוקר (ראשון) אימון אחרון בקרית שלום ובערב תמריא למחנה האימונים שמתוכנן לה בבית הנבחרות של סרביה הממוקם ליד בלגרד. אמש פרסמנו כאן כי אורי עזו ואניס פורת עייש יוצאים עם מכבי תל אביב למחנה ולעומת זאת הישאם לאיוס נשאר בארץ בגלל פציעה במפשעה, אבל מכבי תל אביב גם מטיסה עוד שני שחקנים לראשונה למחנה.
הראשון הוא שחקן קבוצת הנוער לוטם אסרס, שבעונה שעברה כבר נכלל בכמה משחקים בסגל של מכבי תל אביב הבוגרת והשחקן השני הוא המגן הימני נועם שוורץ שהיה מושאל להפועל כפר שלם שנחשבת לקבוצת בת של מכבי תל אביב בליגה הלאומית. מבין כל שבעת השחקנים שהושאלו אליה בעונה שעברה, רק שוורץ החל להתאמן עם מכבי תל אביב וכאמור זוכה גם לצאת איתה למחנה בסרביה.
שוורץ יקבל הזדמנות להרשים את המנהל המקצועי סטיבן ונהרן ואת המאמן קני מילר במטרה ששניהם יחליטו שהוא נשאר בסגל ולא יוצא להשאלה פעם נוספת. מי שעדיין לא נמצא בארץ ואמור להגיע ישירות למחנה הוא קרווין אנדרדה.
ב-16 ביולי הצהובים כבר ישחקו מול הפועל באר שבע במשחק "אלוף האלופים".
