סקוטי ווילבקין שוחרר לקראת סיום העונה החולפת מפנרבחצ'ה, אך לפי דיווחים הוא עשוי להישאר בטורקיה גם בעונה הבאה. בתקשורת המקומית טוענים שבשיקטאש, המצטרפת הטרייה ליורוליג, כבר פנתה אליו ומקווה לקבל תשובה חיובית.
אקס מכבי תל אביב שסבל מפציעות לא פשוטות בשנים האחרונות סיפק אשתקד בליגה הטורקית 6.7 נקודות ו-2.1 אסיסטים למשחק כשחקן משני מהספסל של שרונאס יאסיקביצ'יוס, לצד 7.7 נקודות ו-1.3 אסיסטים למשחק ביורוליג.
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים
ולנסיה ממשיכה להתפרק: לאחר שאיבדה את ז'אן מונטרו, סרחיו דה לראה ובראנקו באדיו, לפי דיווחים בספרד היא עלולה לאבד גם את חייה פראדייה. ריאל מדריד סימנה את הפורוורד המצוין, לו סעיף שחרור של 2 מיליון יורו. ולנסיה נאבקת להשאירו, כשם שהיא עושה גם קמרון טיילור.
באדיו סגר בפנאתינייקוס, שהחתימה בימים האחרונים גם את מוסטפה פאל מאולימפיאקוס - אך היא מסרבת לעצור. לפי דיווחים ביוון, קבוצת הכוכבים של ז'ליקו אוברדוביץ' רוצה גם את ג'ואל בולומבוי, שככל הנראה יעזוב את הכוכב האדום בלגרד.
