וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בני הרצליה מימשה את האופציה על יהוא אורלנד לעונה נוספת

23.6.2026 / 18:32

המאמן, שהוביל את הקבוצה מהשרון לסיים עונה שנייה ברציפות בטופ 4 בליגת העל, ימשיך לעונה שלישית: "מעריכים את העבודה שלו, היה טבעי להמשיך את הדרך המשותפת"

תקציר: ברצלונה - ולנסיה 88:80/ספורט1

בני Penlink הרצליה הודיעה על מימוש האופציה בחוזהו של מאמן הקבוצה, יהוא אורלנד, לעונה נוספת, שתהיה השלישית שלו. אורלנד הצטרף לקבוצה בקיץ 2024 ובעונת הבכורה שלו כמאמן ראשי בליגת העל הוביל את הקבוצה למקום הרביעי בסיום העונה הסדירה, לרבע גמר הפלייאוף, חצי גמר גביע המדינה ולחצי גמר גביע ווינר.

העונה הוביל את הקבוצה שנה שנייה ברציפות לרביעייה הראשונה בעונה הסדירה, תוך שילוב קמפיין אירופאי בליגת האלופות של פיב"א בה הקבוצה הייתה צריכה לארח מחוץ לישראל, ובמצב בו במהלך המלחמה עזבו את הקבוצה שחקני המפתח שלה. אורלנד גם הוביל את הקבוצה לגמר גביע המדינה ולרבע גמר הפלייאוף.

יו"ר הקבוצה, אלדד אקוניס: "יהוא הוביל את הקבוצה להישגים מרשימים בשנתיים האחרונות תוך התמודדות עם סיטואציות לא פשוטות ובדרכו הייחודית מצא את הדרך הנכונה להוביל אל הקבוצה למקומות שאנחנו רוצים להיות בהם. אנחנו מעריכים את העבודה שלו, והיה טבעי להמשיך את הדרך המשותפת. אנחנו שואפים להמשיך להגיע להצלחות גם בעונה הבאה ולהמשיך להתקדם צעד קדימה".

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל

מאמן בני הרצליה יהוא אורלנד/אתר רשמי, בני הרצליה

מאמן הקבוצה, יהוא אורלנד: "אני מאוד שמח להמשיך בהרצליה לעונה שלישית ומודה ללני, טל ואלדד על האמון. אחרי עונה ראשונה מוצלחת, הצבנו לעצמנו ללכת צעד נוסף קדימה - והצלחנו העונה להגיע לגמר הגביע, להשתתף ב-BCL, לרשום 18 נצחונות בעונה הסדירה מה שנתן לנו את המקום הרביעי וכרטיס מובטח לשלב הבתים של ה-BCL גם בעונה הבאה. אני חושב שאם לא המלחמה שפגעה בנו מאוד, גם היינו מגיעים לפחות לחצי גמר הפלייאוף. גם לעונה הבאה אנחנו שואפים להמשיך להיות בחלק העליון של הטבלה ולהמשיך להתקדם צעד אחד קדימה במסגרות השונות".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully