וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמבפה ודשאן גיבו את דמבלה: "יהיה שחקן מכריע עבורנו"

לקראת עיראק (בין שני לשלישי, 00:00, ספורט1), הקפטן יצא להגנת הכוכב: "הוא זוכה כדור הזהב", המאמן הוסיף: "אין לו שום בעיה פיזית"

תקציר: צרפת - סנגל 1:3/כאן11

נבחרת צרפת החלה את גביע העולם עם ניצחון משכנע 1:3 על סנגל, אחרי שהעבירה הילוך בחצי השעה האחרונה והצליחה להשכיח את השעה הראשונה והמנומנמת שלה. מחר (00:00, בין שני לשלישי, ספורט1) היא תפגוש יריבה נוחה יותר בדמות עיראק, במטרה לנצח ולהבטיח כבר את מקומה בשלב 32 האחרונות. לאחר מכן תמתין לתוצאה בין נורבגיה לסנגל, כדי לדעת אם הבטיחה גם את ראשות הבית.

במסיבת העיתונאים שנערכה הערב (ראשון) קיליאן אמבפה ודידייה דשאן יצאו להגנתו של עוסמאן דמבלה, שספג ביקורת בעקבות יכולתו בניצחון על סנגל.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל

אמבפה הערב במסיבת העיתונאים בפילדלפיה/GettyImages

"אני לא יודע אם עוסמאן היה פחות בולט מול סנגל", אמר אמבפה. "צפיתי במשחק פעמיים, ובמחצית הראשונה הוא היה שחקן ההתקפה הטוב ביותר מבין הארבעה. במחצית השנייה מייקל אוליסה ואני היינו אלה שהכרענו, אבל גם הוא היה חשוב. עוסמאן רגוע מאוד, הוא זוכה כדור הזהב, יש לו את האמון של הקבוצה ושל הצוות המקצועי. אסור לשכוח שהוא היה פצוע בסוף העונה. הוא ימשיך להשתפר ויהיה שחקן מכריע עבורנו".

גם דשאן נשאל על שחקן ההתקפה של פריז סן ז'רמן והביע את מורת רוחו מהעיסוק סביבו. "עוסמאן, אתם כל הזמן עליו", אמר המאמן. "הייתה לו מחצית ראשונה קשה, כמו לכל הקבוצה, גם בגלל מה שסנגל הציעה וגם בגלל שהיו לנו יותר מדי טעויות טכניות. עוסמאן משחק כחלוץ מרכזי בפריז, וכאן זה לא המצב. יש התאמות שצריך לעשות, אבל במחצית השנייה הוא כבר היה הרבה יותר טוב".

בהמשך התייחס דשאן גם למצבו הפיזי של דמבלה והבהיר כי אינו מודאג. "אין לו שום בעיה או אי נוחות. הוא מגיע אחרי עונה שבה לא תמיד הצליח לשחק ברצף, אבל אין שום מגבלה. אני משוכנע שהוא ימשיך להשתפר במהלך הטורניר".

עוד בוואלה

השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

לכתבה המלאה

אמבפה נשאל גם על שיתוף הפעולה שלו עם חבריו לחלק הקדמי ואמר: "אולי הקשר הישיר שלי עם עוסמאן על המגרש עוד ישתפר. כשאני מסתכל על ארבעת שחקני ההתקפה שלנו, לא ראיתי שחקנים מנותקים. היו לנו הרבה טעויות טכניות במחצית הראשונה ולא הצלחנו להזיז את הבלוק של סנגל".

דשאן הבהיר כי ייתכן שיבצע מספר שינויים בהרכב, אך הדגיש: "המטרה היא להשיג את הניצחון ואת העלייה כבר במשחק השני".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully