לבדיאקוס היוונית מעוניינת בשוער הפועל באר שבע ניב אליאסי, והציעה לו הצעה לחתום בשורותיה לעונה הבאה. אליאסי מעדיף בשלב הזה לבחון אופציות נוספות בטרם יקבל החלטה לעבור לקבוצה במדיה שיחק בעונה החולפת שחקן הכנף של מכבי תל אביב הישאם לאיוס.
לבדיאקוס סיימה במקום החמישי את הליגה היוונית והיא לא תשתתף במוקדמות הקונפרנס ליג. אליאסי מתאמן בשורות הפועל באר שבע אבל לא מתכוון להישאר. הוא רוצה לצאת לחו"ל ולנצל את העובדה שיש ברשותו דרכון זר. כזכור, הפועל באר שבע החתימה את אופיר מרציאנו על חוזה חדש וצירפה את השוער מרקו וולף.
אליאסי מבין שהוא לא יכול להישאר בקבוצה, מאחר שלא ישחק והוא גם כך רוצה לצאת בהשאלה לשחק בחו"ל. ההצעה מלבדיאקוס עדיין לא גורמת לו לקבל את ההחלטה לעזוב והוא רוצה לבחון אופציות נוספות שיגיעו אליו בהמשך.
במהלך הפלייאוף איבד אליאסי את מקומו כשוער ראשון בהפועל באר שבע למרציאנו ומיד לאחר שהסתיימה העונה החליטו בהפועל באר שבע להחתים את השוער הוותיק על חוזה חדש ולרכוש את וולף ממכבי פתח תקוה, כך שלאליאסי אין מקום בקבוצה לעונה הבאה וזו רק שאלה של זמן עד שימצא את היעד הבא עבורו.
