וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניימאר שוב מחוץ לסגל: לא ימריא עם ברזיל למשחק מול האיטי

כוכב הסלסאו יישאר בניו ג'רזי כדי להשלים את השלב האחרון בשיקום מהפציעה בשריר התאומים. בברזיל לא לוקחים סיכונים אחרי התיקו מול מרוקו, ובונים עליו אולי להמשך שלב הבתים

תקציר: אנגליה - קרואטיה 2:4/כאן11

ניימאר לא ימריא עם נבחרת ברזיל לפילדלפיה לקראת המשחק מול האיטי ביום שישי, במסגרת המחזור השני של שלב הבתים במונדיאל 2026. התאחדות הכדורגל הברזילאית הודיעה הערב (חמישי) כי הכוכב יישאר בניו ג'רזי כדי לנצל את מתקני האימונים והמלון שבהם שוהה הנבחרת ולהשלים את השלב האחרון בתהליך ההחלמה שלו.

בהודעת ההתאחדות נמסר: "ניימאר יישאר בניו ג'רזי כדי למקסם את השלב האחרון בתהליך השיקום שלו, תוך שימוש במתקנים המצוינים במלון ובמרכז האימונים".

החלוץ בן ה-34 סובל מפציעה בשריר התאומים מאז משחקה של סנטוס מול קוריטיבה בחודש שעבר, עוד לפני פתיחת המונדיאל. מדובר בפציעה נוספת בשרשרת ארוכה של בעיות פיזיות שליוו אותו בשנים האחרונות, כאשר הוא לא שיחק במדי נבחרת ברזיל כמעט שלוש שנים.

ניימאר חזר רק ביום רביעי האחרון לאימון על כר הדשא עם הסגל, לראשונה מאז הצטרף למחנה הנבחרת. הוא התחמם בנפרד, עבד עם כדור ונעל נעלי משחק, אך עדיין מוגבל בפעילותו ולא קיבל אישור להשתתף בתרגולים עם מגע.

על פי הדיווחים בברזיל, הצוות הרפואי המליץ לנקוט זהירות יתרה בשלב הנוכחי. ניימאר אינו רשאי להשתתף בפעילות הכוללת מאבקים פיזיים, תיקולים, דחיפות או גלישות, כדי למנוע סיכון לפציעה חוזרת.

קרלו אנצ'לוטי, שזימן את ניימאר למרות מצבו הפיזי, לא מתכוון לקחת סיכונים בשלב זה. המאמן האיטלקי יודע כי גם בלי הכוכב הגדול ברזיל אמורה להסתדר מול האיטי, בעיקר אחרי שפתחה את הטורניר ב-1:1 מאכזב מול מרוקו.

יסתדרו בלעדיו? אנצ'לוטי/רויטרס

בברזיל מקווים כי אם תהליך ההתאוששות יימשך כמתוכנן, ניימאר יוכל לחזור בהמשך הטורניר ולקבל דקות ראשונות במונדיאל. עד אז, לפחות מול האיטי, הסלסאו שוב יצטרכו להסתדר בלעדיו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully