מנהלת הליגות בכדורגל תפרסם מחר (רביעי, 11:00, חי בוואלה ספורט) את לוח המשחקים של ליגת העל והליגה הלאומית לעונה הקרובה. במנהלת סיפרו היום כי ליגת העל תהיה בין הראשונות באירופה לפרסם את לוח המשחקים לעונה הבאה.
יו"ר המנהלת, ארז כלפון, הדגיש היום כי הקבוצות "רוצות ודאות" ומעוניינות לקבל כבר בשלב מוקדם של הקיץ את לוח המשחקים כדי שיוכלו להיערך לקראת העונה הבאה. גורם במנהלת הוסיף כי לקבוצות חשוב מאוד לקבל את לוח המשחקים לפני פתיחת מכירת המנויים. "כשיש תאריכים למשחקים והכול מול העיניים, נכון יותר לצאת למכירת המנויים".
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל
יש להדגיש כי כמעט כמו בכל עונה, גם לקראת העונה הבאה תהיה בעיה של זמינות אצטדיונים. אצטדיון טדי לא יהיה זמין למשחקי בית"ר ירושלים והפועל ירושלים בתחילת העונה בשל אירועי המכביה. בנוסף, עדיין לא ברור אם אצטדיון רמת גן יוכל לארח את משחקי הפועל רמת גן, העולה החדשה לליגת העל. למאגר האצטדיונים יצטרף האצטדיון החדש ברחובות, כך שניתן יהיה לארח משחקים גם בו.
בנוסף, ברור כי עירוני קרית שמונה תפתח גם את העונה הבאה באצטדיון מרים בנתניה, ועדיין אין צפי לחזרתה למגרשה הביתי בעיר.
משחק אלוף האלופים בחודש הבא יפגיש את האלופה הפועל באר שבע עם מחזיקת הגביע מכבי תל אביב, בדיוק כפי שהיה לפני שנה, אלא שהפעם הפועל באר שבע תהיה המארחת בטרנר ותנסה לשמור על התואר שבו זכתה בעונה שעברה כאורחת בבלומפילד.
