וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדרך לעוד רגע מביך? ההחלטה של פיפ"א לגבי טראמפ וגמר המונדיאל

בבריטניה טוענים: גוף הכדורגל העולמי יאשר לנשיא ארה"ב להגיש את הגביע לזוכה ולהישאר על הבמה בחגיגות - כפי שעשה לאחר זכייתה של צ'לסי בגביע העולם למועדונים בשנה שעברה

תקציר: גרמניה - קורסאו 1:7/כאן11

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ צפוי לקבל תפקיד מרכזי בטקס הענקת גביע העולם בגמר מונדיאל 2026, ואף עשוי להניף את הגביע לצד הנבחרת הזוכה, כך מדווחים בבריטניה.

לפי הדיווח, פיפ"א כבר עדכנה את טראמפ כי היא מעוניינת שיגיש את גביע העולם לאלופה בגמר שייערך באצטדיון מטלייף שבניו ג'רזי. עוד נטען כי הארגון יאפשר לנשיא להחליט בעצמו האם לעזוב את הבמה לאחר הענקת הגביע או להישאר לצד השחקנים במהלך החגיגות.

האפשרות הזו מזכירה את אירועי גמר גביע העולם למועדונים בקיץ שעבר, אז העניק טראמפ את הגביע לצ'לסי לאחר ניצחונה על פריז סן ז'רמן. בניגוד למקובל, הוא לא ירד מהבמה לאחר המסירה ונשאר לצד השחקנים בזמן ההנפה, מה שיצר רגעים מביכים שתועדו ברחבי העולם.

קפטן צ'לסי, ריס ג'יימס, הודה לאחר מכן כי הופתע מהמהלך. "אמרו לי שהוא יעניק את הגביע ויעזוב את הבמה, אבל הוא רצה להישאר", סיפר. גם קול פאלמר, כוכב הגמר, הודה כי היה "מעט מבולבל" כשראה את טראמפ נשאר לצד הקבוצה במהלך ההנפה.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל

כך זה נראה בגמר גביע העולם למועדונים. טראמפ עם שחקני צ'לסי/GettyImages

על פי הדיווח, בבית הלבן מעריכים כי טראמפ יבחר שוב לחגוג עם השחקנים על הבמה. נציגים ממקסיקו ומקנדה, שותפותיה של ארצות הברית לאירוח הטורניר, צפויים אף הם להשתתף בטקס הסיום.

טראמפ, שהפך לאורח קבוע באירועי ספורט מרכזיים בארצות הברית במהלך כהונתו, נעדר ממשחק הפתיחה של נבחרת ארה"ב במונדיאל מול פרגוואי, כשבבית הלבן הסבירו זאת בלוח זמנים עמוס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully