וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברצלונה זכתה בליגת האלופות בכדוריד בפעם ה-13 בתולדותיה

האימפריה מקטלוניה ניצחה 34:37 את פוקס ברלין בגמר בקלן וחגגה בפעם הרביעית בשש השנים האחרונות. השוער אמיל נילסן הצטיין

תקציר זכייתה של ברצלונה בליגת האלופות בכדוריד/ספורט1

ברצלונה זכתה הערב (ראשון) בליגת האלופות בכדוריד בפעם ה-13 בהיסטוריה, והרביעית בשש השנים האחרונות. שיאנית המפעל ניצחה בגמר בקלן 34:37 את פוקס ברלין, שהפסידה גם בגמר אשתקד למגדבורג.

הקבוצה הקטלאנית שלטה במשחק לכל אורך 60 הדקות והעניקה למאמנה אנטוניו קרלוס אורטגה זכייה תשיעית בליגת האלופות בסך הכול - שש כשחקן ושלוש כמאמן - מה שמחזק עוד יותר את מעמדו כדמות המעוטרת ביותר בתולדות כדוריד המועדונים.

לאחר שוויון 2:2 בפתיחת המשחק, ברלין לא הצליחה להשוות שוב. ברצלונה בנתה את יתרונה בזכות יכולת מצוינת של השוער אמיל נילסן (14 עצירות), לצד משחק נהדר של בלאז' יאנץ ודומן מאקוץ', שיצרו גם שטחים רבים עבור לואיס פראדה המצוין (הוביל עם שבעה שערים) על קו ששת המטרים.

ההנפה התשיעית שלו. אנטוניו קרלוס אורטגה/GettyImages, RONNY HARTMANN/AFP

במחצית ירדה ברצלונה ביתרון 16:20, ובהמשך הגדילה אותו לשישה שערים עם יתרונות של 19:25 ו-20:26. ברלין עוד הצליחה לצמק ל-33:31 בשלבי הסיום ולהכניס מעט מתח למשחק, אך לא הצליחה להתקרב מעבר לכך, וברצלונה שמרה על היתרון בדרך לזכייה נוספת בגביע היוקרתי.

  • עוד באותו נושא:
  • כדוריד

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully