וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החמישי העונה: אילן עמר יאמן את אליצור נתניה במקום אלי רבי

11.6.2026 / 18:35

עוזר המאמן של היהלומים יקודם לתפקיד המאמן, בעוד רבי "ימשיך לתרום מניסיונו הרב במסגרת תפקיד מקצועי", כלשון הודעת המועדון. נתניה קרובה מאוד לירידה

דאבל דריבל פרק 55/מערכת וואלה

זעזוע על הקווים באליצור נתניה. המאמן אלי רבי יפנה את תפקיד המאמן לעוזרו אילן עמר, בעוד רבי "ימשיך להיות חלק משמעותי מהמועדון וימשיך לתרום מניסיונו הרב במסגרת תפקיד מקצועי, כחלק מהמערך המקצועי של הקבוצה", לפי הודעת המועדון.

רבי הגיע לנתניה במהלך העונה כמאמן רביעי שעמד העונה על הקווים, הוביל אותה לריצה ועלייה מעל הקו האדום, אבל לאחר מכן הגיעה צלילה ושבעה הפסדים בשמונת המשחקים האחרונים. בהפסד האחרון נגד עירוני נס ציונה נערך דין ודברים בין הבעלים מייקל בוברוב לרבי מחוץ לחדר ההלבשה במחצית, ויומיים לאחר מכן יצאה ההודעה על השינוי בעמדת המאמן.

נתניה מדורגת במקום האחרון בטבלה, שלושה מחזורים לסיום העונה. הסיכוי היחיד של הקבוצה לשרוד בליגה הוא לנצח את כל המשחקים עד לסיום העונה, בתקווה שהפועל גליל עליון תנצח רק משחק אחד מבין השלושה.

נשאר, אבל בתפקיד אחר. אלי רבי/ברני ארדוב

האמונה בנתניה רחוקה מלהיות בשיאה, אבל במועדון מקווים שהזעזוע הנוכחי יגרום לאנרגיות מחודשות, וייתכן להישארות דרמטית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully