משחקי חצי גמר הפלייאוף בליגת העל בכדורסל יימשכו מחר (חמישי, 20:50) עם המשחק השלישי בסדרה בין הפועל תל אביב להפועל ירושלים. באופן רשמי מובילה הפועל תל אביב 0:1, אך ייתכן שהתוצאה תשתנה עוד לפני המשחק.
בית הדין העליון של איגוד הכדורסל צפוי לפרסם עד מחר בצהריים את החלטתו בערעור שהגישו איגוד הכדורסל והפועל תל אביב על פסיקת בית הדין לקיים משחק חוזר בעקבות אירועי המשחק הראשון בין הקבוצות. אם יוחלט על הפסד טכני לירושלים, הפועל תל אביב תוכל להבטיח מחר את מקומה בסדרת הגמר.
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל
הפועל תל אביב מגיעה למשחק אחרי הניצחון בארנה, שקירב אותה משמעותית לגמר. החבורה של דימיטריס איטודיס לא הציגה משחק גדול, אך התעלתה ברבע האחרון וקיבלה יכולת נהדרת מים מדר ואיש ווינרייט. בצוות המקצועי עשויים לבצע שינוי בסגל, כשמצבו של טאי אודיאסי עדיין לא ברור, בעוד ליוואי רנדולף כשיר ועשוי להירשם לראשונה בפלייאוף. בהפועל מקווים לשיפור ביכולתם של כמה שחקנים שנראו פחות טוב במשחק הקודם ולהפוך את ההתמודדות לנוחה יותר.
אחרי האכזבה במשחק הביתי, הפועל ירושלים תגיע להיכל מנורה כשהיא יודעת שהיא אנדרדוג מובהק. הקבוצה של יונתן אלון איבדה במהלך השבוע ארבעה זרים שעזבו את הארץ, וגם מחר תופיע עם סגל חסר. דימה סקפינצב הוא הסנטר הטבעי היחיד בסגל ויצטרך להתמודד עם שחקני הפנים של הפועל תל אביב. במועדון מקווים להתאוששות של ג'ארד הארפר, שרשם את אחד ממשחקיו החלשים העונה, לצד המשך היכולת ההתקפית הטובה של קאדין קרינגטון וקשיוס ווינסטון.
