שעה קלה לפני המשחק השני מול הפועל ירושלים, ועל רקע סערת בית הדין שפסק על משחק חוזר, בעלי הפועל תל אביב עופר ינאי העביר מסר חד לאוהדים בהקלטה שביקש להפיץ בקרב הקהל: "אנחנו עולים לשחק הערב ונשחק בצורה הכי חזקה".
ינאי המשיך: "הבדלי הרמות בינינו לבין הפועל ירושלים ובין מכבי זה 0:3, 0:3. נקודה. הדבר הזה הוא אירוע בלתי נתפס, שהפועל תל אביב לא רק הולכת לקחת אליפות, אלא אליפות שבדרך היא מפרקת את הקבוצה הבכירה בישראל ואת הקבוצה מספר 2 בדור האחרון. זה בלתי נתפס וכולם ראו את זה, גם את הדרבי האחרון וגם את השליטה נגד הפועל ירושלים".
בהמשך התייחס לסגלי היריבות ולכך שבהפועל תל אביב הצליחו לשמור את הזרים בישראל: "בזכות היחס החם והמשפחתי לזרים שלנו אצלנו הצליחו לשמור על כולם. במכבי ובירושלים נטשו. הדבר הזה מבחינתם הוא כמו תאונת רכבת שהם רואים מול העיניים. מה הם מנסים לעשות לנו? להוציא אותנו מאיזון ומאיפוס".
בהמשך טען ינאי כי הוא מצפה לאווירה קשה סביב המשחק: "אני בטוח שהשיפוט היום יהיה מזעזע ונראה דברים הזויים. אני בטוח שחיפשו אוהדים שלנו באלימות כדי לפגוע בקבוצה".
