וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כך ייראה מחנה האימונים של אוריין גורן בקבוצה הבוגרת של ברצלונה

ילד הפלא הישראלי צפוי להיות אחד משבעה-שמונה בוגרי לה מאסיה שיצטרפו לסגל החסר של האנזי פליק. לא ברור האם גם ימריא עם חבריו לאנגליה

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 8.6/ספורט1

בתקשורת הספרדית מאשרים היום (שני) שאוריין גורן צפוי להצטרף למחנה האימונים של הקבוצה הבוגרת של ברצלונה. לפי "ספורט", הוא ומספר שחקנים אחרים מלה מאסיה "יקבלו הזדמנויות, ויכולים להיות גורם משמעותי בפתיחת העונה. האנזי פליק מנהל מעקב צמוד אחר התפתחותם של הכישרונות הצעירים. מאז הגיע, הוא כבר העניק הופעות בכורה לעשרה שחקני אקדמיה - אחד ההישגים שמסבים לו את הסיפוק הגדול ביותר כמאמן".

פתיחת האימונים של ברצלונה תהיה ב-13 ביולי, בסגל חסר, שכן המונדיאל יסתיים שישה ימים לאחר מכן - ונציגי ברצלונה שלקחו בו חלק צפויים לקבל מנוחה בת שלושה שבועות לאחר שיסיימו בו את דרכם. בין השחקנים הבכירים שכן יתייצבו לפתיחת האימונים ניתן יהיה למצוא את ג'רארד מרטין, וויצ'ק שצ'סני, מארק ברנאל ואלחנדרו באלדה.

הצטרפו למשחק הניחושים של וואלה ספורט וקיה

ינסה להרשים את פליק. גורן/GettyImages, Joris Verwijst/BSR Agency

"צפויים להצטרף לפחות שבעה או שמונה שחקנים נוספים מהמחלקה הצעירה. המטרה היא להתחיל את מחנה האימונים עם 20 עד 25 שחקנים", נכתב בתקשורת הקטלאנית. ב-27 ביולי תצא בארסה למחנה אימונים באנגליה, ושם צפוי פליק לבצע "סינון ראשוני בין שחקני האקדמיה. לא כולם ימריאו לבירמינגהאם".

sheen-shitof

עוד בוואלה

שוקלים לקחת הלוואה אך מפחדים? המדריך לצעדים פיננסים חכמים

בשיתוף הפניקס

"בברצלונה רואים יתרון בכך שהקבוצה לא תצא למסע משחקים בארצות הברית או באסיה, מה שיחסוך שעות טיסה ועומס פיזי על השחקנים", הוסיפו וכתבו. "עם זאת, לא נשללת האפשרות לקיים משחק ידידות נוסף ביעד אטרקטיבי מבחינה כלכלית - למשל מול ריבר פלייט באצטדיון המונומנטל בבואנוס איירס או במרוקו. למרות שהיעדר סיבוב הופעות באסיה או בארצות הברית יפגע בהכנסות, במועדון בוחנים אפשרויות אחרות לייצר רווחים במהלך הקיץ".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully