וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סימון ביילס חשפה שאושפזה: "כמעט למות לא היה בתוכניות שלי"

עודכן לאחרונה: 7.6.2026 / 13:04

המתעמלת האגדית סיפרה כי עברה אירוע בריאותי שבעקבותיו אושפזה בבית חולים כשהיא בסכנת חיים: "אחת החוויות המפחידות בחיי"

סימון ביילס וחברותיה לנבחרת ארה"ב לאחר שזכו הערב במדליית הזהב האולימפית בתחרות הקבוצתית בהתעמלות בפריז 2024/רויטרס

סימון ביילס, אחת הספורטאיות האולימפיות הגדולות בכל הזמנים, חשפה בחשבון האינסטגרם שלה כי אושפזה מוקדם יותר השבוע בבית חולים.

ביילס לא מסרה פרטים על הסיבה לאשפוז, אך כתבה: "כמעט למות לא היה בכרטיס הבינגו שלי מוקדם יותר השבוע". לדבריה, מדובר היה ב"אחת החוויות המפחידות בחיי", בין היתר משום שבעלה, שחקן ה-NFL ג'ונתן אוונס, שהה באותה עת באינדיאנפוליס לצורך אימונים. אוונס חתם בפגרה האחרונה על חוזה לעונה אחת באינדיאנפוליס קולטס.

ביילס הוסיפה כי היא נחה במיטה לאורך השבוע, וציינה שתסביר את נסיבות המקרה "במוקדם או במאוחר". בשלב זה היא לא חשפה מה גרם לאירוע הרפואי.

רק בריאות. ביילס/צילום מסך, אינסטגרם simonebiles
הפוסט של ביילס/צילום מסך, אינסטגרם

ביילס, בת 29, זכתה בארבע מדליות באולימפיאדת פריז 2024, ולא פסלה אפשרות להשתתף גם במשחקים האולימפיים בלוס אנג'לס 2028. בינתיים, היא מתמקדת בהתאוששות, ואף העלתה סטורי ממיטתה בבית עם הכיתוב: "אני אהיה כאן", כששני כלביה לצידה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully