וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"כמו שראפובה, אנדרייבה הוכיחה כמה הנשים מסיביר קשוחות"

ברוסיה חוגגים את ההישג, השחיין אלכסנדר פופוב השווה בין הטניסאיות וגם שר הספורט התגאה. שראפובה זיהתה "סימן של אלופה אמיתית"

תקציר זכייתה של אלינה סביטולינה בגמר טורניר רומא אחרי ניצחון על קוקו גוף/ספורט1

מירה אנדרייבה הפכה לטניסאית השביעית תוצרת רוסיה שזוכה בתואר גרנד סלאם, אחרי שניצחה 3:6, 2:6 את מאיה חבלינסקה בגמר רולאן גארוס. לפניה עשו זאת יבגני קפלניקוב, מראט סאפין, דניל מדבדב, מריה שראפובה, סבטלנה קוזנצובה ואנסטסיה מיסקינה.

"גאה בך, מירה. חגיגת הזכייה הזו מדברת בעד עצמה. נרגשת, אבל עדיין לא מסופקת. זה סימן של אלופה אמיתית", כתבה שראפובה ברשתות החברתיות.

אלכסנדר פופוב, השחיין הרוסי שהיה ארבע פעמים אלוף אולימפי ושש פעמים אלוף העולם, התלהב: "מירה עשתה עבודה נהדרת. 3:6, 2:6 - וואו! כך ניצחה הסיבירית והראתה לכולם עד כמה הנשים הרוסיות קשוחות. לפניה הייתה זו מאשה שראפובה, שגם היא מסיביר. הבנות עשו עבודה מצוינת".

גם שר הספורט הרוסי, מיכאיל דגטיארב, בירך את הטניסאית בת ה-19: "ברכות למירה אנדרייבה על הזכייה ברולאן גארוס! בתוך שנים ספורות בלבד עברה מירה מהופעת הבכורה שלה בהגרלה הראשית ועד לזכייה בתואר. חצי גמר ב-2024, מדליית כסף אולימפית בפריז, התקדמות עקבית בטורנירים הגדולים בעולם - וכעת גם תואר הגרנד סלאם הראשון בקריירה. התוצאה הזו מאשרת את מעמדה של רוסיה כאחת המדינות בעלות בתי הספר החזקים ביותר לטניס, המסוגלים להצמיח ספורטאים ברמה עולמית ולהבטיח המשכיות עם דורות של אלופים".

מירה אנדרייבה עם המאמנת קונצ'יטה מרטינס/רויטרס

הסרבית אנה איבנוביץ', שזכתה ברולאן גארוס ב-2008, בירכה ברשת: "ברכות, מירה אנדרייבה! תואר הגרנד סלאם הראשון שלך - איזה הישג מדהים! וכדאי גם לציין את ההופעה הנהדרת של מאיה חבלינסקה לאורך כל הטורניר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully