וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המועמד לנשיאות ריאל מדריד חשף: אם אבחר, נפנה ליורגן קלופ

עודכן לאחרונה: 5.6.2026 / 23:20

אנריקה ריקלמה, שמתכוון למנות את ראול למנהל הספורטיבי של הבלאנקוס, לא רוצה את ז'וזה מוריניו - אלא את אקס ליברפול. הכל תלוי בבחירות

תקציר: ספרד - עיראק 1:1/ספורט1

אנריקה ריקלמה חשף לפני מספר ימים שיש לו מועמד נוצץ לאמן את ריאל מדריד אם ייבחר כנשיא המועדון החדש - והערב (שישי) הוא סיפר שמדובר בלא אחר מיורגן קלופ.

"אם ביום שני הקרוב החברים יעניקו לי את אמונם, ראול ייצור קשר עם יורגן קלופ כדי להעביר לו באופן אישי את הפרויקט הספורטיבי שלנו", אמר. כידוע, ריקלמה מתכוון למנות את כוכב העבר של המועדון כמנהל הספורטיבי החדש.

המועמד לנשיאות הוסיף ואמר: "אנחנו יודעים שיורגן קלופ הצהיר בפומבי שאין לו כל כוונה לחזור לאמן בטווח הקרוב, ושהוא דחה הצעות רבות. דווקא בגלל זה אנחנו מאמינים שהאתגר בריאל מדריד הוא שונה. יש הרבה מועדונים גדולים, אבל יש רק ריאל מדריד אחת. יש רק מוסד אחד שמסוגל לאחד בין מסורת לעתיד, בין ערכים לשאפתנות, בין תשוקה למצוינות. ההחלטה הזו של הצוות המקצועי תואמת את התחושות של אלפי חברי מועדון ואוהדי ריאל מדריד, שעמם הייתה לי הזכות לשוחח במהלך השבועיים האחרונים".

הצטרפו למשחק הניחושים של וואלה ספורט וקיה

ישוב לכר הדשא? קלופ/GettyImages

כזכור, ריקלמה גם טען שינחית בברנבאו את ארלינג הולאנד ורודרי, בעוד פלורנטינו פרס הבטיח רכש של 150 מיליון יורו - מייקל אוליסה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully