וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עומר מאייר יהפוך לכוכב מכללות? פרדו מסבירה: כך זה יקרה

אחרי שבילה זמן רב על הספסל, הישראלי יהפוך לרכז ראשון וזוכה לאמון מהצוות המקצועי: "הוא עובד קשה מאוד". וגם: האכזבה בעונה שעברה

תקציר: פנרבחצ'ה - אנאדולו אפס 72:73/ספורט1

בעונה הקרובה, עומר מאייר אמור להפוך לרכז המוביל של מכללת פרדו. לאחר שכוכב הקבוצה ואחד הרכזים הטובים במכללות בריידן סמית' סיים את דרכו וינסה את מזלו ב-NBA, הכל ערוך ומוכן לעונת הפריצה של היהלום הישראלי.

"היינו כנים עם עומר", אמר מאמן פרדו מאט פיינטר. "כשצירפנו אותו לא אמרנו שום דבר שלא התממש. כשהיו לו רגעי תסכול בעונה שעברה, חזרנו לשיחה הראשונה שלנו והזכרנו לו בדיוק מה אמרנו לו מראש - שיהיו דברים שיהיו קשים. ועכשיו הוא חווה אותם".

בעוד מספר ימים יתחיל מאייר להתאמן עם חבריו לקראת העונה שבפתח - והפעם הכדור יהיה בידיים שלו. "בעונה שעברה הוא היה חייב להיות אגרסיבי מהרגע שנכנס למגרש", אמר עוזר המאמן והאחראי על ההתקפה, פי.ג'יי תומפסון. "הוא ידע שהוא כנראה ישחק שבע דקות וזהו. כאשר רכז משחק יותר דקות, הוא לומד לשלוט במשחק. הרכזים הגדולים יודעים מתי ללחוץ ולחפש נקודות ומתי לדאוג ששחקנים אחרים ייכנסו לקצב. הם מבינים איך לגרום לכל הקבוצה להרגיש חלק מהמשחק".

עומר מאייר, שחקן פרדו/רויטרס

מאייר שיחק 14.3 דקות בלבד למשחק בעונתו הראשונה במכללות, ובפרדו מצפים ממנו לא רק לקלוע אלא גם לנהל משחק. "אולי בעונה שעברה עומר נראה קודם כל כמו סקורר, ואני באמת חושב שהוא מסוגל לקלוע הרבה, אבל עוד לפני שהבאנו אותו ידענו שהוא שחקן שרוצה להפוך את חבריו לטובים יותר", אמר תומפסון, "הוא מסוגל לעשות את זה דרך המסירה שלו, דרך משחק הפיק אנד רול ודרך קריאת מצבים ללא כדור. הוא עובד קשה מאוד, נכנס לכושר טוב יותר, וכעת הוא מסוגל לעשות את כל הדברים האלה לאורך זמן וגם מול שומרים מהירים ואגרסיביים יותר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully