וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרנספרמרקט מעריך את רוי רביבו ב-2.8 מיליון יורו

3.6.2026 / 10:36

מכבי תל אביב אמנם רוצה יותר, אבל מועדונים באירופה ייצמדו לתג המחיר באתר הנחשב, והמגן השמאלי מצפה שהעברתו לא תימנע כפי שקרה בעונה שעברה. הערב הוא יהיה תחת מעקב במשחק הנבחרת באלבניה

תקציר גמר גביע המדינה 2026: הפועל באר שבע - מכבי תל אביב 2:1/ספורט1

רוי רביבו, שיפתח הערב (רביעי, 21:00) בהרכב נבחרת ישראל מול אלבניה בטירנה ויהיה תחת מעקב של סקאוטים, ממתין להתפתחויות, וחלון ההעברות אמור להיות חם מאוד מבחינתו. אחרי שלפני שנה התעקשה מכבי תל אביב מול פ.צ. קופנהגן וסירבה למכור אותו בסכום שנע סביב שלושה מיליון יורו, מצפה המגן השמאלי שהקיץ זה יקרה ומכבי תל אביב לא תעמוד בדרכו.

גורמים בסביבת קריית שלום טענו אתמול כי הסכום שמחזיקת הגביע תבקש עבורו יעמוד על ארבעה מיליון יורו, אבל בסביבת רביבו ציינו כי המחיר שלו בטרנספרמרקט הוא המחיר הריאלי לגביו. באתר הנחשב תג המחיר של רביבו הוא 2.8 מיליון יורו.

אחרי עונה אדירה ברמה האישית, שבה רשם 13 בישולים, הוא אולי שם אטרקטיבי עם נתונים יוצאי דופן למגן שמאלי, אבל במערב אירופה, לשם הוא מכוון, מחפשים קודם כל שחקן עם דרכון אירופי. גם העובדה שרביבו מגיע מישראל עלולה להקשות.

רוי רביבו שחקן מכבי תל אביב/אריאל שלום

אתמול פרסמנו כאן שפיורנטינה מתעניינת בו. יש גם קבוצות נוספות שבוחנות את האפשרות לצרפו, ומולן עובד סוכנו פאלי רמדאני, אבל אם מכבי תל אביב תדרוש שוב את הסכום שביקשה מקופנהגן, לא בטוח שניתן יהיה להשלים את העסקה, ורביבו מצפה שהפעם זה יקרה, בכפוף כמובן להצעות רשמיות שיגיעו.

לרביבו יש חוזה לעונה נוספת במכבי תל אביב, ולמועדון יש אופציה להאריך אותו בעונה נוספת, כך שבסך הכול נותרו לו עוד שנתיים במועדון. עם זאת, סביר מאוד להניח שהקיץ הוא יימכר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully