וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב הגבירה את הרעב של הפועל באר שבע לניב יהושע

1.6.2026 / 9:55

אחרי שסיכמה את המתווה עם אבי לוזון, האלופה נחושה להשלים את העסקה ולצרף את הקשר. במקביל, ההכרעה לגבי השוער השני מתקרבת

טקס קבלת הפנים לאלופה הפועל באר שבע בבית העירייה/אבי רוקח

הפועל באר שבע נחושה להשלים את עסקת ניב יהושע ולרכוש אותו ממכבי פתח תקווה, אחרי שכבר סיכמה את תנאי הרכישה. דווקא העובדה שמכבי תל אביב נכנסה לתמונה בימים האחרונים, ושגורמים שונים מנסים למשוך את הקשר לקרית שלום, גורמת להפועל באר שבע להיות עוד יותר רעבה לסגור את העסקה, אחרי שכבר סיכמה עם אבי לוזון על רכישת מחצית מכרטיסו תמורת חמישה מיליון שקלים.

כבר לפני יותר משבועיים סוכם המתווה בין אבי לוזון למשפחת ברקת. לוזון ממתין לניב יהושע שיסגור את תנאיו מול אלונה ברקת, כדי שהעסקה תושלם והקשר יעבור להפועל באר שבע. מבחינת לוזון, הוא כבר הבהיר שהוא רוצה למכור רק שחקן אחד הקיץ, ואם יבצע את העסקה הזו — יעצור כאן ולא ימכור את השחקנים המוכשרים האחרים שלו.

מעדיף להישאר במרכז הארץ ולא לעבור לשחק בדרום. יהושע/אודי ציטיאט
רוצה לסגור, ומהר. ברקת/דני מרון

בהפועל באר שבע רואים ביהושע שחקן מוביל בעמדה הזו בארץ, ובטוחים שיצליחו בתוך זמן קצר להגיע גם להבנות איתו, למרות שמה שמגביל את הקשר עד כה הם עניינים אישיים שונים, שבגללם הוא מעדיף להישאר במרכז הארץ ולא לעבור לשחק בדרום. עם זאת, בהפועל באר שבע עיקשים מאוד בעניין ורוצים לסיים את העסקה כמה שיותר מהר ולסמן עליה וי.

בתוך כך, בקבוצה עדיין לא סגורים על השוער השני לצד ניב אליאסי. בהפועל באר שבע מתלבטים בין החתמתו של אופיר מרציאנו לבין רכישת מרקו וולף. למרציאנו היה חלק נכבד בזכייה באליפות, אחרי שעמד בשער במשחקי הפלייאוף. המאמן רן קוז'וך העדיף אותו על פני אליאסי, והשוער הביע רצון להמשיך בקבוצה. הבחירה בינו לבין וולף משמעותית ותיסגר בקרוב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully