וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הנטייה של מילר: שחר במקום בליץ' בהרכב לגמר הגביע

עודכן לאחרונה: 26.5.2026 / 8:05

מאמן מכבי תל אביב הציב באימון המסכם את שחר לצד פרץ וסיסוקו בקישור מול באר שבע: ההכנות האחרונות, ההרכב המשוער והדגשים המיוחדים

קני מילר, מאמן מכבי תל אביב עם דור פרץ/ניב אהרונסון

קני מילר נוטה לפתוח הערב (שלישי) בגמר גביע המדינה עם עידו שחר ולא עם כריסטיאן בליץ' (20:30). כך היה נראה באימון המסכם של מכבי תל אביב אתמול בערב בקרית שלום, כאשר המאמן הציב בתרגולים הטקטיים את שחר לצד איסוף סיסוקו ודור פרץ במרכז המגרש.

ההתלבטות המשמעותית היחידה של מכבי תל אביב לקראת הגמר הערב הייתה בין שחר לבין בליץ', שחזר באחרונה לשחק אחרי תקופה ממושכת של פציעה בגבו. יתכן שאחת הסיבות להחלטה המסתמנת ללכת עם שחר היא העובדה שהוא כבש הרבה שערים לטובת הקבוצה העונה לצד העובדה שבליץ' עדיין לא מתאים לשחק משחק מלא - במיוחד כשאפשרות של הארכה ו-120 דקות נמצאת על הפרק הערב במשחק הגדול מול הפועל באר שבע.

אתגר לא פשוט לקישור של הצהובים. שחר/אודי ציטיאט

ביתר העמדות לא צפויות הפתעות: אופק מליקה יפתח בין הקורות, החוליה האחורית תכלול את שגיב יחזקאל, טייריס אסנטה, עלי מוחמד קמראה ורוי רביבו ובחלק הקדמי יפתחו אמיר סהיטי, הליו וארלה בשתי עמדות הכנף ובהתקפה סייד אבו פרחי.

במכבי תל אביב ישהו לאורך מרבית היום בבית מלון בירושלים ויעשו שם את ההכנות האחרונות למשחק. לכולם ברור שאחרי עונה מטלטלת ומורכבת שעברה הקבוצה עם כל כך הרבה רגעי שפל הגביע יכול להמתיק ולשלוח את האוהדים לפגרה עם טעם טוב בפה.

המוטיב העיקרי עליו חזר מילר באספות שלו היה הירידה באיכות של הקבוצה במשחקים האחרונים במחצית השניה. מכבי תל אביב פתחה היטב מול בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע וגם מול הפועל פתח תקוה בשבת האחרונה אבל במחצית השניה שיחקה פחות טוב בצורה משמעותית ועל כך שמים את הדגש במועדון לקראת המשחק הערב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully