וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל רמת גן דרוכה: "נשאר עוד צעד אחד קטן"

25.5.2026 / 14:12

תיקו בכפר סבא יספיק לאורדונים בשביל לחזור לליגת העל אחרי 13 שנה. כ-1,500 אוהדים אדומים צפוים להגיע לדחוף

תיקתקנו, 24.5/ספורט1

דריכות גדולה מאוד בהפועל רמת גן, שמדורגת במקום השני בליגה הלאומית ותפגוש הערב את הפועל כפר סבא (שני, 19:00) במחזור הסיום הגורלי של הליגה הלאומית. רמת גן מוליכה בשתי נקודות על פני מכבי הרצליה השלישית, כך שתיקו יספיק הערב לאורדונים לחזור לליגת העל אחרי 13 עונות בליגה הלאומית.

"עבדנו קשה מאוד כל השנה, הערב נצטרך לסיים את העבודה כדי לעמוד במשימה שהצבנו לפנינו", אמר גורם במועדון. "זה היה מאבק צמוד, ונשאר לנו עוד צעד אחד קטן, אבל בהחלט קשה ומאתגר, כדי שנוכל לחגוג בסיום הערב הזה".

לפני מספר שבועות נסגרה העברת הבעלות במועדון, מידיו של אמיר חמיאס לידיו של הבעלים החדש, שחקן העבר אבי יחיאל, שיעמוד בראש קבוצת רוכשים ומשקיעים, והוא יהיה זה שינהל מעתה את המועדון. ברמת גן ממתינים לאישור הרשמי של הוועדה להעברת זכויות בהתאחדות לכדורגל, אולם על פי כל הסימנים לא צריכה להיות בעיה בעניין.

מסאי דגו מאמן הפועל רמת גן עם הבלם ניר ברדע/קובי אליהו

ברמת גן ממתינים כמובן להכרעה הרשמית הערב, בתקווה לשוב לליגת העל, ואז גם תחלנה ההכנות המקצועיות בנוגע לצוות המקצועי ולסגל השחקנים, שצפוי לעבור שדרוג משמעותי עם תוספת של לפחות שלושה ישראלים בכירים עם ניסיון בליגת העל, וכן חמישה-שישה זרים חדשים שיתאימו לליגת העל.

בנוגע למשחק הערב, יעמוד סגל מלא לרשותו של המאמן מסאי דגו, שכרגע הוא גם המועמד המוביל לעמוד בראש הקבוצה במקרה של העפלה לליגת העל.

כ-1,500 אוהדים לפחות צפויים להגיע הערב לכפר סבא כדי לדחוף את הקבוצה מהיציעים, במה שעשוי להפוך לערב העפלה חגיגי בסיומו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully