דני אבדיה התראיין הערב (ראשון) לתוכנית "שש עם עודד בן עמי", וברקע חיפושי המאמן של פורטלנד לקראת העונה הבאה, התייחס לעתידו בבלייזרס, עליית האנטישמיות בארצות הברית וכן לחברו לנבחרת העתודה, רז אדם ז"ל.
"אני ממשיך כרגע בפורטלנד", אמר אבדיה. "לא נראה לי שהם ירצו שאעזוב. טוב לי שם - זה הבית השני שלי. אני מאוד אוהב את העיר וגם את האנשים".
במהלך הריאיון התייחס אבדיה גם לאנטישמיות בארצות הברית: "מאז שהפכתי למוכר יותר בליגה, יש דיבורים על ישראל ואנטישמיות. מה שאני יכול לעשות זה לשחק הכי טוב שאני יכול ולא להתייחס למה שאנשים אומרים. זו התקופה, זה מי שאני. אני לא אשתנה ואמשיך להתרכז בכדורסל".
אבדיה התייחס לרז אדם ז"ל, ששיחק איתו בנבחרות הצעירות של ישראל: "אני רוצה לשלוח את תנחומיי למשפחתו. רז שיחק איתי בנבחרות ישראל, ולקחנו יחד שתי מדליות זהב. הוא היה בן אדם מדהים ולוחם. זה קשה. הוא שומר עלינו מלמעלה עכשיו. הוא היה חלק מהדרך שלי בכדורסל הישראלי".
