מנצ'סטר יונייטד אמנם מסיימת את העונה במשחק חסר חשיבות מול ברייטון, אך ברונו פרננדש דאג הערב (ראשון) לרגע היסטורי בקריירה שלו, ובפרמיירליג כולה. הקשר הפורטוגלי בישל את שער היתרון של פטריק דורגו וקבע שיא חדש של 21 בישולים בעונה אחת בליגה האנגלית.
פרננדש שבר בכך את השיא הקודם שעמד על 20 אסיסטים, אותו חלקו תיירי הנרי מארסנל (2002/03) וקווין דה בראונה ממנצ'סטר סיטי (2019/20). רק בשבוע שעבר השתווה אליהם, אחרי שבישל מול נוטינגהאם פורסט, והערב כבר הפך לשיאן הבלעדי.
הפורטוגלי בן ה-31 מסכם עונה אישית אדירה, במהלכה נבחר גם לשחקן העונה בפרמיירליג וזכה בפרס כדורגלן השנה של איגוד העיתונאים באנגליה. הבישולים שלו העונה העניקו ליונייטד לא פחות מ-21 נקודות ליגה - נתון חסר תקדים בפני עצמו.
עוד קודם לכן העונה שבר פרננדש גם את שיא הבישולים של דייויד בקהאם במנצ'סטר יונייטד לעונה אחת בפרמיירליג. עם זאת, בכל הנוגע לשיא האסיסטים הכולל בליגה, הוא עדיין רחוק מהפסגה של ראיין גיגס, שסיים את הקריירה עם 162 בישולים.
עבור יונייטד, שעברה עונה לא יציבה במיוחד שהסתיימה בטעם מתוק עם המקום השלישי, פרננדש היה ללא ספק נקודת האור המרכזית. הקשר המשיך להחזיק את הקבוצה מבחינה יצירתית והתקפית כמעט לבדו לאורך חודשים ארוכים, הערב גם נכנס רשמית לספרי ההיסטוריה של הפרמיירליג.
