וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אולימפיאקוס "לא פייבוריטית", ריאל מדריד: "נשתמש בנשק שלנו"

עודכן לאחרונה: 23.5.2026 / 16:31

ברצוקאס טוען שלמרות פציעת גארובה, סקאריולו "יכין משהו כדי למלא על החסר". מאמן הבלאנקוס לקראת גמר היורוליג: "אנחנו לא קורבנות" (ראשון, 21:00)

דאבל דריבל עונה 1 פרק 52/מערכת וואלה

עונת היורוליג הנהדרת תגיע מחר (ראשון) לסיומה באואקה, שם תפגוש אולימפיאקוס את ריאל מדריד לגמר הפיינל פור. הבלאנקוס מחפשים זכייה 12 בתולדותיהם - יותר מכל קבוצה אחרת בתולדות המפעל - בעוד האדומים מפיראוס חולמים על הנפה רביעית אי פעם וראשונה מאז 2012/13. שתי הקבוצות נפגשו בגמר ארבע פעמים בעבר כשהמאזן עומד על 1:3 לטובת המדרידאים, כולל 78:79 בגמר של 2022/23.

אולימפיאקוס היתה הקבוצה הטובה ביותר לאורך העונה הסדירה, אותה סיימה בפסגה. ברבע הגמר לא התקשתה להשלים 0:3 על מונאקו ובחצי הגמר הביסה את פנרבחצ'ה. מנגד, הבלאנקוס חוו עונה סדירה מלאת עליות ומורדות, רשמו 1:3 על הפועל תל אביב ברבע הגמר ובחצי הגמר התגברו על ולנסיה.

עם זאת, החבורה של סרג'יו סקאריולו מגיעה למעמד השיא כשמצבה רחוק מלהיות אידיאלי, וללא אף סנטר טבעי: טדי טבארס נפצע בפתיחת הסדרה מול האדומים, אלכס לן הצטרף לרשימת הפצועים ובחצי הגמר מול ולנסיה נפצע גם עוסמאן גארובה.

איזה גמר מצפה לנו. הזוניה מול דורסי/GettyImages, Borja B. Hojas

"אנחנו משחקים אחת נגד השנייה כבר שנים", אמר טיילר דורסי, "אנחנו יודעים בדרך כלל מה כל קבוצה הולכת לעשות. השינויים הקטנים במהלך המשחק הם אלה שיכריעו. תהיה להם ריצה כי הם קבוצה נהדרת, ואנחנו נצטרך להסתגל. נצטרך להגיב תוך כדי המשחק".

יורגוס ברצוקאס התייחס לפציעתו של גארובה ואמר: "אני מסכים שלריאל חסרים שלושה שחקנים חשובים. בכדורסל אף פעם אי אפשר לדעת מי יהיה הגורם המשפיע במשחק. סקאריולו יכין משהו כדי למלא את החסר. אולי אזורית, כמו שעשה בעבר. הוא מספיק חכם ומנוסה כדי להיות תחרותי. אנחנו לא פייבוריטים".

סקאריולו נדרש גם הוא לפציעות בקו הקדמי שלו: "שחקנים עובדים קשה כל העונה, וכשהם אמורים לשחק במשחק הכי חשוב של העונה, הם צריכים להישאר בחוץ ולראות את החברים שלהם משחקים. זה לא נעים. אנחנו מרגישים את זה כי הם איתנו. אנחנו לא קורבנות. ה-DNA שלנו, ההיסטוריה שלי וההיסטוריה של המועדון לא מאפשרים לנו להיות כאלה. אנחנו רוצים להתחרות, למצוא מה אנחנו יכולים לעשות, להשתמש בנשק שלנו ולשחק את הקלפים שלנו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully