וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סולומון יישאר בפיורנטינה? "יהיה קשה למצוא שחקן טוב ממנו"

עם סיום העונה באיטליה, עתיד הישראלי לא ברור: שכרו, מצבו הפיזי ותג מחיר של כ-10 מיליון יורו מטוטנהאם מקשים על רכישתו, אך בפירנצה מעריכים את איכויותיו

תקציר: יובנטוס - פיורנטינה 2:0/ספורט1

פיורנטינה סיימה אמש (שישי) את עונת 2025/26 עם תיקו ביתי נגד אטאלנטה, במשחק שבו אוהדי הקבוצה הניפו שלטים נגד השחקנים ועליהם נכתב שהם מכבדים אך ורק את המאמן פאולו ואנולי, שהציל את הקבוצה מירידת ליגה אחרי שמונה בנובמבר, אולם בשלב זה ההערכות הן שלא ימשיך על הקווים גם בעונה הבאה.

מי שעוד לא ברור בשלב זה אם ימשיך, וההערכות לגביו חלוקות, הוא מנור סולומון. הישראלי שותף אתמול כמחליף ל-15 דקות נגד אטאלנטה במחזור סיום העונה, ובאיטליה ממשיכים לעסוק בעתידו בפיורנטינה. על אף סימני השאלה סביב שכרו ומצבו הפיזי, ב-"FiorentinaNews" טוענים כי מבחינה מקצועית נטו לקשר כמעט אין תחליף בסגל.

מנור סולומון, שחקן פיורנטינה/GettyImages, Gabriele Maltinti

"אם שמים את הפוליטיקה בצד ומדברים רק על כדורגל, לסולומון יש מעט מאוד שווים בסגל של פיורנטינה", נכתב באתר. "הוא שחקן שיודע לעבור את היריב שלו, לרוץ עם הכדור, מהיר בתנועות שלו וגם יודע להרים את הראש ולקבל את ההחלטה הנכונה, כפי שהראה בבישול לנדור מול יובנטוס".

עם זאת, באיטליה הדגישו כי קיימים שני מכשולים משמעותיים בדרך להישארותו: שכרו הגבוה ומצבו הגופני. סולומון שייך לטוטנהאם, ולפי ההסכם בין המועדונים תג המחיר לרכישתו עומד על כ-10 מיליון יורו, סכום שספק אם פיורנטינה תמהר לשלם, בוודאי אם הישראלי לא יסכים להפחית בדרישות השכר שלו.

לכך מצטרף גם מצבו הפיזי, שהוגדר כ"עקב אכילס" לאורך הקריירה שלו. לפי הדיווח, הנטייה של סולומון לפציעות גורמת למועדון לתהות אם נכון להשקיע סכומים כאלה כדי להשאירו בסגל.

ועדיין, מבחינה מקצועית, בפיורנטינה מתקשים להתעלם מהאיכויות שלו. "קשה מאוד לדמיין את פיורנטינה מוצאת מישהו הרבה יותר טוב מסולומון", נכתב, במיוחד לאור השינויים הרבים שצפויים בסגל בקיץ.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully