וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רובי קין התפטר מפרנצווארוש, וכבר מועמד מוביל למועדון פאר

מאמן מכבי תל אביב לשעבר נפרד מההונגרים לאחר אובדן האליפות. סלובן ברטיסלבה פנתה, אבל כרגע הוא הפייבוריט לקבל את סלטיק

תיקתקנו, 21.5/ספורט1

רובי קין התפטר היום (שישי) מתפקידו כמאמן פרנצווארוש, לאחר שהקבוצה איבדה את אליפות הונגריה לגיור אחרי שבע זכיות רצופות. כדורגלן העבר האירי, שהוביל את מכבי תל אביב לאליפות ב-2023/24, חגג אליפות גם עם הירוקים מהונגריה בעונה שעברה. הוא הוסיף גביע העונה והגעה לשמינית גמר הליגה האירופית, אך גיור הפתיעה בליגה ומנעה אליפות מגבי קניקובסקי ומוחמד אבו פאני הישראלים.

סלובן ברטיסלבה הסלובקית כבר ביקשה להיפגש עם קין בן ה-45, אבל הוא מכוון למקום גבוה יותר ונחשב כעת למועמד המוביל לקבל את סלטיק, שזכתה באליפות דרמטית עם מרטין אוניל.

גם בסוכנויות ההימורים עלה קין בעקבות ההתפטרות אל המקום הראשון מבין המועמדים של סלטיק, כשאחריו בין היתר רוברטו מרטינס, קרייג בלאמי ותומאס פרנק.

יישאר ירוק, רק במדינה אחרת? רובי קין/רויטרס

בשבת עוד הכחיש קין את העזיבה ואמר: "אני מודע לכל הספקולציות, אבל תמיד מתעלם מהן. אני מרגיש טוב בפרנצווארוש כי זה מועדון מצוין עם נשיא מצוין ואוהדים מצוינים. אחרי כמה שבועות של פגרה, אחזור נחוש אפילו יותר. יש לנו משחקי מוקדמות להיערך אליהם באירופה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully